26 June 2016 @ 08:10 pm
azarts  
šodien rīsu papīrs pievienojās maniem "kā kaut kas tik fantastisks var eksistēt" produktiem. es no tā pagatavoju ne tikai plānoto kraukšķīgo "vegan bacon", bet (nejaušas kļūdas atklājuma rezultātā īstenojot eksperimentu) arī šokējoši reālistisku "speķi".

cepšu pīrāgus.
 
 
( Post a new comment )
Nyamo[info]nyamo on June 27th, 2016 - 12:40 am
Wat dis?
Do tell!
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on June 27th, 2016 - 02:08 am
nu, vegan bacon Tu noteikti zini, vai ne? (tajā marinādē var būt arī citas lietas, man, piemēram, bija beigušās rauga pārslas, tāpēc iztiku bez tām, un liquid smoke vietā liku kūpinātu papriku un honey&hickory bbq mērci - vajag vienkārši uztaisīt kaut ko, kas garšo kūpinājumīgi). es gan cepu cepeškrāsnī, tur jābūt vērīgam, lai nepiededzinātu, bet var uzreiz izcept veselu blāķi, hahā.

nu lūk, tad lai dabūtu to speķi (tā kā kamarītes daļu, kas man vienmēr garšoja vislabāk), vajag vienkārši rīsu papīru riktīgi izmērcēt (būs bik sajūta, it kā ceptu prezervatīvus, bet domāju, it only adds to the experience :D), pamarinēt un mazliet izcept. tas nepaliek kraukšķīgs, bet tieši iegūst tādu gaļīgu konsistenci un garšo lieliski, tad sagriež mazos gabaliņos un, voila. saviem "speķa pīrāgiem" liku arī vēl, protams, sīpolus un sīksagrieztu, sacepinātu kūpināto tofu.
(Reply) (Parent) (Link)