23 May 2016 @ 08:45 pm
 
žēl, ka smaržu nevar "nofotografēt"
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on May 23rd, 2016 - 10:07 pm
kāpēc tad uzreiz kaut kur jāliek, var vienkārši sev saglabāt.

bieži esmu domājusi par to, cik skumīgi, ka bildes var paskatīties, bet apošņāt nav jēgas, jo smarža jau nav iemūžināta. ):

(lai gan šodienas vakariņu picas smaržu varbūt arī būtu vērts ielikt instagramā, lai parādītu, ka arī tīri augu izcelsmes produktu pica var smaržot un pat garšot teju bekonīgi)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
helvetica[info]helvetica on May 23rd, 2016 - 10:31 pm
(man ir burcinas ar iekonservetam dazadam ipasu notikumu, cilveku etc. smarzam - ik pa gadiem paveru paostit; vecakajam nu jau bus 16 gadi, tacu, ja skaita vecaku laiku smarzu relikvarijus - tad senaka pat par mani. Vien ar picu laikam tas cauri neies, haha)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on May 23rd, 2016 - 11:49 pm
man kaut kā neticas, ka tās smaržas tiešām saglabājas, ja vien nav kaut kas ūber specifiski stipri smaržojošs un materiāls (tb kaut kas, kas ir aromātisks, nevis vnk smaržīgs gaiss), un superhermētiski iepakots, jo sevišķi neticas, ka tiešām saglabājas arī pēc attaisīšanas, bet, ja tā ir, tad WOW!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
helvetica[info]helvetica on May 24th, 2016 - 02:30 am
jocīgā kārtā tieši marle kaut kā ideāli saglabā aromātus..
(Reply) (Parent) (Link)