31 March 2016 @ 12:12 am
par tiem 10 gadiem  
manai cibai maijā būs tikai 7, bet paskatījos senāko martu, kas pieejams - tāpat kā dažiem, man arī tieši 30.datumā nekā tur nav, bet dienu pēc ir veseli divi, no kuriem vienā apgalvoju, ka esmu laimīga, bet otrā var uzzināt, ka "es jūtos kā akvalande, ziniet. as if in - something that should have been shut down long ago, but is still running, for some inexplicable reason. ne jau tādā ziņā, ka man vajadzētu klikš un šatdaun, bet tā, ka lietas, ko es daru, situācijas, virzieni ir tādi, no kuriem būtu sen vajadzējis tikt ārā, bet es nē un nē, un beigās, beigās sanāk tā nožēlojami, bet mīlīgi, mīlīgi un skaisti. un pārsteidzoši. kā akvalande."

nu, prieks, ka esmu beidzot aktīvi ķērusies pie to virzienu (sa)labošanas. urā man, tikai seši gadi pagāja! lai dzīvo mana topošā "līvu akvaparka" vai, vēl labāk "Tropical Islands" parka manis versija.
 
 
( Post a new comment )
lmr[info]lmr on March 31st, 2016 - 12:34 am
kas visiem šodien ar tiem datumiem?
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on March 31st, 2016 - 12:40 am
es nezinu. reizēm cibā ir kaut kādi tie "visi dara tā" ieraksti. pamanīju šo, un tas man pārmaiņas pēc likās tāds relevants, jo es ļoti bieži skatos atpakaļ savā cibiņā - tad nu pievienojos ^^
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
lmr[info]lmr on March 31st, 2016 - 01:03 am
visi pievienojas. tad nu - 30. martā 2014. gadā sapņoju, ka mans brālis grib mani nogalināt, bet es nogalināju viņu, iedurot ar nazi katrā viņa acī divas reizes.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on March 31st, 2016 - 01:11 am
lieliski.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
lmr[info]lmr on March 31st, 2016 - 01:20 am
man toreiz šķita baigi simboliski. viņš bija beidzot izvācies no šī dzīvokļa, bet sapnī atnāca atpakaļ pie manis, viss kankaros, sāka plēst lietas un gribēja mani nožņaugt.
(Reply) (Parent) (Link)
/m.[info]mesija on March 31st, 2016 - 05:06 pm
mans senākā marta ieraksts: "dažreiz es domāju par to, ka mēs visi savā vientulībā esam ļoti vienoti"
(Reply) (Link)