21 March 2016 @ 07:05 pm
if i was a rich girl i would buy all the foods  
izrādās, man tepat netālu piemājas veikalā ir kaut kāds dpd paku saņemšanas punkts.
izrādās, es uz šo paku saņemšanas punktu internetā varu pasūtīt "sieru" un "krējumu", un citus labumus.
ak, tukšums manā dvēselē, es tevi aizpildīšu ar augu valsts izcelsmes pārtikas produktiem. tagad varu mierīgi neknapināties ar no ceļojuma atvestajiem gardumiem, ha, un ēst tos, kamēr spēju izbaudīt, kamēr nav nelabi. WIN!
 
 
( Post a new comment )
[info]sinusoid on March 21st, 2016 - 08:24 pm
ir patiešām labi. tik, ka gandrīz vai neticami. aizpagājušajā ziemā dzēru 3 mēnešus ikdienā un domāju kā būs, kad pārtraukšu, bet bija pilnīgi nekā slikta, pat inerce iedarbībai novērojās. būtībā rodiōlu var bez bažām patērēt ikdienā visu mūžu, un sevišķi labi esot vecumdienās, vismaz manai ōmai ļoti patika :)
tikai nevajag pārsniegt ieteicamo, var gadīties pretējs efekts, kas par daudz, tas par skādi. virs 2x500mg dienā der tikai tiem, kam ir nopietnāka depresija. katrā ziņā iegūglē, tīklā ir daudz infō.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on March 21st, 2016 - 08:30 pm
tad jau būs jāiepērk vairumā un jādāvina mammai arī, viņai tāpat jau visādi uztura bagātinātāji patīk ^^

varbūt vari arī ieteikt, kur to vislabāk maciņam draudzīgi/kredītkartes datiem droši iegādāt?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]sinusoid on March 21st, 2016 - 09:01 pm
pats visu pērku par skaidru naudu, jo banku pakalpojumus neizmantoju. bet biedrs regulāri sūta kapsulas no amazōnes un citiem lielajiem visa-pēc-kārtas izplatītājiem, tur cenas dažādas, atkarībā no ražotājiem un atlaidēm, nav bijušas problēmas. vidēji sanāk 10-15 doļāri uz mēnesi. tieši lielākiem iepakojumiem - 3x60 utt. ir zemākas cenas. bet paprovē sākumā vienu, lai gan zinu tikai divus gadījumus, kad cilvēks saka, ka nav nekāda iedarbība. nez, varbūt viņiem arī nemaz nevajadzēja. ja rakstīts tibetas rodiōla, to ne, esot ne tik laba kā parastā sibīrijas. latvānijā aptiekās nav atrodama, ir tikai kautkādas kompleksās mikstūras, bet tajās rodiōlas procents ir tik niecīgs, ka skaidrs - pielikuši tīri lai var uz etiķetes pieminēt.
ā, un var audzēt dārzā, te ir piemērots klimats, raža gan neesot ļoti liela, bet savām vajadzībām pietiks. cits biedrs pagajušajā gadā izaudzēja, neesmu vēl provējis kā sanāca.
(Reply) (Parent) (Link)