28 September 2015 @ 10:45 pm
garas, garas, garas dienas  
es nevaru saprast, vai es jūtos tik sūdīgi, kā jūtos, jo esmu slikti plānojusies un vienkārši atkal sevi tipiski pārgurdinu, vai arī man ir tiesības justies tomēr skumīgi vai īgni.

droši vien jau gan arī, ka abi ir savstarpēji saistīti, jo less-than-ideal apstākļi ir lieliska augsne atgriezties ne tajās prātīgākajās rīcību stratēģijās. šovakar, piemēram, es pat nejūtu nekādu prieku par to, ka parīt ar [info]saldumi iesim uz teātri, es gribu tikai gulēt un raudāt, un bezmazvai vemt. patiesībā vienkārši nejusties tā, ka viss notiekošais uz mani attiecas un ka tūliņ atkal viss sagāzīsies un es dabūšu sejā dzīvi kā ar hloroformu piesūcinātu dvieli.

(es gribētu tādu laika apturēšanas kambari, kāds bija dragonball z, kur viņi tur trenējās, es gribētu tur iet un vienatnē cept ābolu kūciņas un gatavot vegānu sieru, un gulēt, rokas sakrustojusi aiz galvas, līdz kamēr atkal spēju saņemties ķerties pie dzīvošanas. )
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on September 29th, 2015 - 01:19 am
Es tev tajā kambarī gribētu pievienoties, lai gulētu uz grīdas, klausītos Lanu un pīpētu zāli.
(Reply) (Link)
katodstars[info]katodstars on September 29th, 2015 - 10:07 am
Vispār jau Dragonball Z skatīšanās vien ir labs veids kā pazaudēt laiku savādāk kā skumstot.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on September 29th, 2015 - 11:47 am
mhh, ja nebūtu jāplāno stundas, jātaisa uzdevumi un jālabo rakstu darbi, es, iespējams, tā arī darītu, vismaz kādu laiku. vēl labāk, ja malaysian dub
(Reply) (Parent) (Link)
remedia[info]remedia on October 1st, 2015 - 11:54 am
Galīgi nesaistīti ar šo ierakstu, bet reiz Tu stāstīji par olnīcu transplantēšanu un sasaldēšanu vēlākai lietošanai un tamlīdzīgi. Lūk te raksts par to, ka UK taisās veikt trial ar dzemdes pārstādīšanām un ir arī pieminēts, kā ar to iet citur, kur tas jau ir/tiek darīts: ziņas
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on October 3rd, 2015 - 10:53 am
supercool, paldies!

bet ir drusku jocīgas sajūtas šo lasot, like, "Experts say they can minimise this by removing the womb once it is no longer needed." - bezmazvai kā par zeķēm runātu, hah.
(Reply) (Parent) (Link)