24 January 2014 @ 07:20 am
wtf  
fuckfuckfuckfuck

pamodos no tā, ka suns gārdza kā žņaugts, tagad gandrīz visu laiku izklausās pēc vibrozvana, nevar piecelties/nostāvēt un noteikti ir aukstāks, nekā jābūt. līdz klīnikas atvēršanas laikam vēl pusotra stunda, un, stulbākais, es nezinu, vai man ir šobrīd brīvi pieejams tāds naudas daudzums, lai varētu tur iebrāzties, kliedzot "dariet kaut ko, man vienalga, cik tas maksā", jācer, ka tētis drīz būs augšā un varēs ieskaitīt kontā kādas rezerves. šis viss ir tik ārprātīgi, es nesaprotu, kāpēc tas notiek, es gribu, lai tā nenotiek. tb, es vienmēr biju iztēlojusies, ka, ja viņa nomirs, tas vienkārši notiks, nevis tā, ka kaut kas notiek, un es nevaru saprast, vai viņa mirst, vai arī man kaut kas ir jādara. ļoti reti ir tādas situācijas, kad es ceru, ka tūliņ pamodīšos un izrādīsies, ka viss briesmīgais ir bijis tikai slikts sapnis. nu, šī ir viena no tām.
derētu arī pasaku variants ar dziedinošajām asarām. to man krājumā ir daudz. tikai diemžēl, šķiet, bez maģiskām dziedinošām īpašībām.
 
 
( Post a new comment )
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on January 24th, 2014 - 08:00 am
tak beinerts ir diennakts
(Reply) (Link)
/m.[info]mesija on January 24th, 2014 - 11:21 am
es negribu būt rupja un dieva dēļ neapvainojies, bet ja suņam ir tik grūti, varbūt ir vērts apsvērt iemidzināšanu.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 24th, 2014 - 11:42 am
protams, tas nav rupji, es arī par to domāju, jo tomēr jau veca viņa ir. bet vienkārši būtu muļķīgi pirms tam nenoskaidrot, vai tā nav vnk kkāda saaukstēšanās, kas izskatās/izklausās sliktāk, nekā ir.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
/m.[info]mesija on January 24th, 2014 - 12:09 pm
un kā gāja pie daktera?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 24th, 2014 - 12:24 pm
no vienas klīnikas aizsūtīja uz citu, kur var veikt plašāku diagnostiku, ielika stacionārā. suns aizkulisēs bij pielikts pie sistēmas un no darbinieku sarunām nopratu, ka laikam tagad taisa sonogrāfiju.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
/m.[info]mesija on January 24th, 2014 - 02:35 pm
uff. turat fortu
(Reply) (Parent) (Link)