rudu

* * *

Mar. 1., 2008 | 02:27 pm
No:: rudu

visu ņēmu uz izjūtām. novienkāršoju to ģēlu.
izmantoju svaigos tomātus, bet nejaucu klāt nekādus kečupus. forši sagaršvieloju ar baziliku, pipariņiem, kaltētu čīllipiparu, pierīvēju burkānu. baidījos, ka būs varbūt pliekani, bet nē - bija baigi super. Otru mērci taisīju no piena vien bez kaut kādiem sviestiem, jo mans pamatmērķis bija - pēc iespējas netreknāk. Un sieru liku daudz. arī pa starpai.
bet nu izdomāju, ko es vēl liktu klāt, ja vien resursi būtu tā pavairāk. prasījās klāt ananāss vai saldā paprika. un iedomājos vasaru, kad no svaigajiem jaunajiem dārzenīšiem varētu ko kopā samiksēt. tad varbūt tā vairs nebūtu lazanja, bet nu zinu, ka turpmāk ar šito lietu būs jāpaeksperimentē.

Svešķermenis | Apskatīt visus neklusējumus


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: