rudu

* * *

Feb. 29., 2008 | 10:14 pm
No:: rudu

he. ņēmu par pamatu kādas draudzenes atsūtīto, bet es jau kā jau es - nepieturos pie receptes simtprocentiigi un saimprovizeeju pa savam. bet nu te iekopēšu oriģinālu.
"Iet uz bodi un nopērk lazanjas plāksnes, kādus 600 gramus maltās gaļas lieloopu labāk vai jauktu, lai tauki netek traki. Pārējo paņem no skapja mājā. Vispirms vāra mērci, sagriež kādus 2 sīpolus, var kādu ķiploku gripas laikā, apcep katliņā eļļā, tad liek klāt tomātus sagrieztus, var no burkas mizoti savā sulā laikam saucas, vai nu 1 lielo burku kāds 1 l laikam vai kādus 7 tomātus, ja svaigie, tad pieliek klāt 1 pudeli mērci (tāds kā kečups Italia saucas ar baziliku, ja nav parastu kečupu), tad vēl 1 tājkaroti baziliku sauso, piparu kādu tējkaroti un pa karotei sāli un cukuru, pavāra kādas 15 min un atsevišķā pannā apcep malto gaļu ar sāli bišku, tad met klāt un kopā pavāra 5 min. Tad taisa otru mērci - pannā izkausē sviestu 50 grami, pieber miltus laikam 2 karotes un pienu apmēram glāzi, tā lēnām, kamēr kā krējums sanāk. Tad liek traukā, ko var likt cepeškrāsnī tās plāksnes, tādas kā ir kastītē, nemērc un nevāra, tās apsmērē ar to balto m,ērci, tai virsū gaļas mērci, tad atkal plāksnes, atkal balto un gaļu, virsū jābūt gaļai. Pa virsu var rīvēt sieru, bet var bez ar. Un ta cep kādos 200 grādos kādas 40 min, redzēsi, ka virsa jau brūna. Un tad nu ēd."

Svešķermenis | Apskatīt visus neklusējumus


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: