08 Aprīlis 2014 @ 21:15
 
Kā tu dzīvo savu dzīvi? Dienu pēc dienas vai skatoties nākotnē? Vai tu domā par fundamentālajām lietām? Par nāvi, par jaunu dzīvību, par sasniegumiem..?
Vai arī tu dzīvo dienu pēc dienas, dalot tās labajās un sliktajās, paņemot labo, mācoties no sliktā, saliekot kopbildi? Vai visu kopā?
Un ko vispār nozīmē dzīvot.
 
 
( Post a new comment )
samanta[info]samantta on 9. Aprīlis 2014 - 01:09
dzīvoju dienu pēc dienas - vados pēc principa, ka ja vēlies sasmīdināt kādu tur augšā, pastāsti par saviem plāniem. nekas, nekad nenotiek tā, kā plānots.
(Atbildēt) (Link)
[info]kalnietis on 9. Aprīlis 2014 - 09:58
Kādreiz bija baigie plāni un viss izdomāts, bet kā jau [info]samantta ierakstīja - nekas nekad nenotiek kā plānots. Tad pienāk brīdis, kad saproti, ka nākotne nav akmenī iecirsta, un ir jāiemācās novērtēt tagadni - šodienu. Tagad dzīvoju dienu pēc dienas, plāns ir vairāk rekomendācijas vai vēlmes formā, vienmēr gatavs, ka tas var arī mainīties, paņemot labo, mācoties nenožēlot to, kas nav izdevies.
(Atbildēt) (Link)
magnolia[info]magnolia on 9. Aprīlis 2014 - 10:04
pēdējā laikā ir grūti. vieglāk neskatīties nākotnē. un reizē jāpiekar kaut kur visādi motivējoši teksti, ka tur būs labi, ka vajag paļauties, ka brīnumi un laimīgas sagadīšanās ir iespējamas... viss ir tik nedrošs finansiāli un reizē drošības ziņā...
(Atbildēt) (Link)