21 Maijs 2017 @ 12:06
 
Tātad otradien es aizstāvēju savu disertāciju un nodevu visus pēdējos darbus un no universitātes izgāju ar ļoti lielu vieglumu. Aizbraucu mājās ar dažiem skolas biedriem un visu pēcpusdienu mēs dzērām vīnu un runājāmies un spēlējām board games un trešdiena man bija ļoti grūta darbā. Toties visi līdzjūtīgi māja ar galvu un lika mani mierā un ļaujot izbaudīt manu pre-graduation hangover. Trešdien es aizvedu sevi līdz Birmingemai uz tādu ļoti hip vietu (un ļoti smuku) klausīties mūziku un dzert alu, jo nu garšo un gribēju. Another late morning at work. Toties ceturdien tā ļoti mierīgi atpūtos, jo piektdien bija jāiet klausīties draudziņu grupa, jādzer džins un jāiet uz karaoke bāru līdz pieciem rītā. Tieši tāpēc es sestdienu visu tā smuki nogulēju un noēdu un noskatījos piecas filmas. Ar to arī noslēdzu savu izlaišanos un viena posma beigas šajā dzīvē. Ar ļoti daudz ēšanu, dzeršanu un gulēšanu. Tas ir tieši tas ko vajadzēja.

Plānoju savus vasaras izbraucienus. Dzeru melnu kafiju un klausos mūziku un dzīvojos pa māju. Tāda ļoti laba svētdiena.

Piektdien es lidoju uz Latviju un mums būs road trip pa latgales ārēm un ezeriem un dzersim kokteiļus Rīgā un brauksim uz manas māsīcas kāzām, kas ir in the middle of nowhere (literally) un satikšu visus savus radiniekus (oh!!!!!!)

Gribu nopirkt biļetes uz kādu city escape bet vēl neesmu izlēmusi kur un kā jo gribu solo travel un nevienu pašu pazīstamu cilvēku apkārt. Tā vienkārši ienirt kādā pilsētā un izpētīt savā kompānijā un daudz lasot un ēdot. (Going fat for summer)
 
 
( Post a new comment )
[info]emi on 21. Maijs 2017 - 14:24
Tu tik forši raksti, ka man gribas ar Tevi iepazīties!!!! :)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
roskild[info]roskild on 21. Maijs 2017 - 17:04
Paldies! :) Jā, mēs pavisam noteikti varam iepazīties. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
elina[info]colder_ on 21. Maijs 2017 - 17:21
Uz Copenhagenu to city escape vai Budapestu. :)

apsveicu!
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
roskild[info]roskild on 21. Maijs 2017 - 17:25
Paldies :)
Jā es te visu pēcpusdienu browsoju un skatos un izlēmu, ka gribu ar vilcienu mazliet paceļot. Tā kā mans galamērķis eventually ir Šveice kur piebiedrošos draugiem tad izlēmu par labu south France. Neesmu īsti tur nekad bijusi un sanāk tā smuki pa ceļam un ar ļoti lētām vilciena biļetēm.
Un jā, Copenhagen biju pagājušo gadu (un Malmo) un man ļoti patika. Gribu noteikti vēl.

(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Nestandarts[info]heishy on 21. Maijs 2017 - 18:47
Oh my gosh, my life is misserable :D
Un aizdod savu drosmi un apņēmību ceļot vienai un šitā joņot pa pasauli!

Iedvesmojoši, ko lai saka :)
lūk šādi jādzīvo.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
roskild[info]roskild on 24. Maijs 2017 - 21:05
:) Jādzīvo ir. Savādāk nemaz nevar. Neesmu nekad tā īsti joņojusi apkārt on my own. So lets see. Man kaut kā ļoti sagribējās to on my own sajūtu.

(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)