oktobris 23., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:57
"randinš ar dzelzīti" beigās ir izvērties par iespējams tiešām sūdīgāko televīziju vai "televīziju", ko ir nācies redzēt, whateva.

tur viss tiešām ir tā, it kā to pasākumu būtu taisījuši 10.-11. klases skolēni, un l.d. ir piekritis tajā piedalīties, nesaprotot, kas tur notiks. nē, nu ja vajag četras stundas kādu nomocīt karcera/cringe apstākļos, šī ir viena no "labākajām" lietām.

(2 vajag spraitu | sagriez laimu)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ebeh
Date:26. oktobris 2021 - 01:11
(Link)
njā es aiz savas mīlestības uz realitātes šoviem palūrēju šito te dranķi pēc kāda tava iepriekšējā posta izlasīšanas. tiešām neko drausmīgāku production ziņā nebiju redzējusi. vispār likās, ka tur nekas nenotika. tā arī man pat trūkst komentāru, lai šausminātos. atgādina "gribi kļūt slavens" ar Pārkeri. protams, spilgto iespaidu papildināja tas, ka vēl biju pamatīgā stounā. ļoti iesaku noskatīties, ja neesi redzējis.
https://www.youtube.com/watch?v=ns3e5JcEZ4w&ab_channel=BrivdienasTV
[User Picture]
From:[info]roncijs
Date:26. oktobris 2021 - 02:24
(Link)
šitais liekas kaut kur pieminēts un aprunāts, skatījies gan neesmu.. apjautāšos vistuvākajam lokam, vai tas ir tas, ko domāju

unjā, dzelzis visu laiku bija tāds.. traģiski bēdīgs, bet pats fināls bija tādā *dzimumorgāna nosaukumu lokatīvā*, ka labāk nemaz nebūtu pārraidījuši. eh, whateva. platoniķi
r-r-r -

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba