februbaars 20., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:55
aizgāju, beidzot aizgāju kājām, uz pastu pakaļ kaut kam. vinilam. pirmoreiz saskatījos ar kādu no cilvēkiem, kuri pēdējie ir ievākušies manā stāvā. bet tas, cik ļoti es neatšķiru cilvēkus no savas kāpņutelpas, ir diezgan sāpīgi.

un aparāts tieši tagad izbesīja visvairāk, cik vien viņš kādreiz ir izbesījis. jāklausās spotifajs. psc. (ne-audiofila piezīme: vokāli uz fiziskā izklausījās labāki, it kā vieglāk uztverami, nekā caur šīgadsimta tehnoloģijām).

atkal viegli nobļāvos. spotifajs nospēlē pirmās divas dziesmas pareizi, un tad skan kaut kas cits. bļ, nopietni, ŠAFLS???? ALBUMAM? spotifaj, nopietni. saņemies. kādi briesmoņi klausās albumu šaflā?


habanero mērcīte ir mazliet par daudz. ā, bet tur klāt ir rīperis. pardon, tas liekas excusable tam, ka mute viegli deg. bet vispār šitie pipari nav garšīgi un forši.

(3 vajag spraitu | sagriez laimu)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:20. februbaars 2020 - 19:59
(Link)
neatšķirt cilvēkus no kāpņu telpas varētu būt sāpīgi.
[User Picture]
From:[info]tiga
Date:20. februbaars 2020 - 23:34
(Link)
tas ir maksas spotify, kas tā dara?
[User Picture]
From:[info]roncijs
Date:20. februbaars 2020 - 23:52
(Link)
jā, maksas. (nu, vienalga jau. shuffle-only ir tikai uz telefona aplikācijas tiem kas nemaksā)

nu, tur ir atkarīgs no tā, ko klausījos pirms tam. pleilistus šaflos un albumus secībā. var jau izslēgt (cmd+s), un vajag, pirmo dziesmu uzliekot, pārbaudīt, bet..

tik ļoti tīrīju plates gropes un adatu, un pārspraudu vadus, bet tik un tā draņķis neskan, un spotifajam taču ir jāskan! bet nu labi, tāda dusma kādu brīdi nenāks, nav jau par ko
r-r-r -

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba