februbaars 6., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:12
Cik sarežģīti ir uztaisīt saprotamu mobilo rūteri?

"Tuviniet U(SIM) karti ar nošķelto stūrīti ligzdai kā attēlots zīmējumā. (..) Tālāk sniegtā informācija satur interneta protokola iestatījumus uz Windows OS piemēra, kas vērsts uz automātisko IP adreses iegūšanu datorā." Man bija jāsaprot jau izlasot šīs divas lapas, ka nekas te nebūs. Beidzot atcerējos, ko šī instrukcija atgādina.
Nokiju instrukcijas par rācijsaziņas pieslēgšanu, vai ekvalaizeru iestatījumu analīzi uz divām lapām. Tāpēc nav tik žēl par to, ka nokia beigās nosprāga.

Nju ok, varbūt makintošs pie vainas. Vai tele2 nav piegriezuši skābekli. Bet bļeģ. Kāpēc nestrādā "a) iepis sim karti, b) savieno rūteri ar kompi caur lan vadu, 3) ieej 192.168.x.x, 4) uzspied viss ok un nomaini paroles, 5) kaut ko pārrestartē, 6) voilá, mazerfaker!"?

(2 vajag spraitu | sagriez laimu)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:6. februbaars 2019 - 10:26
(Link)
šim paiet kaut kādas pāris stundas, kamēr tas rūteris piestartējas pēc pirmreizējās simkartes iebāšanas. vismaz manam ir tāda lampiņa, kam jākļūst zilai (sākumā, kamēr šis tur atrod sevi, ir sarkana)
[User Picture]
From:[info]roncijs
Date:6. februbaars 2019 - 11:59
(Link)
mjā. šodien paņēmu rūteri pie windows kompja - lampiņa rādās citā krāsā, un ir iedegušās pieslēguma strīpas. un neko nekonfigurējot viss iet. oh well :)
r-r-r -

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba