maijs 11., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:16
gribēju kaut ko papukstēt par jušanos kā kādam komēdijseriāla tēlam, aukstiem pirkstiem bakstot kases aparātu, bet tomēr uzdūros vienotības deputāta sūdzībai par nepatiesiem vēstures faktiem mikroautobusos.

vai tiešām laiki pienākuši, ka deputāti pārvietojas ar sabiedrisko transportu un pie tam aiz garlaicības veras zilajos ekrānos? un vai tiešām kāds no ebreju kopienas klausās vēstures raidījumus Nabā, lai tikai sagaidītu pretebrejisku komentāru un rakstītu sūdzību? sakiet, ka tā nav

viena draudzenīte feisbukā ieaicināja protestēt pret necilvēcīgu cirku. negribās reģistrēties, varbūt no rīta tomēr aiziešu. nacionālā pašapziņa jāaudzē. no otras puses, dzīvnieku brīvistu kažokzvēru akcija mani totāli kretinē, vai es nonākšu pretrunā? jo cirks ir krietni vājāka industrija par ūdelēm. patīk jau tie vidusmēra vidusgājuma dienvideiropieši, kas nekavējas pa ielām vazāt berluskoni ģīmjus (atskaitot reizes, kad viņi to dara lidostās, kad tieši ir jālido).
drīzāk jau nē, drebināšos mājās un vārīšu otro tējas grāpi, ko strēbt pie nba hailaitiem.

(1 vajag spraitu | sagriez laimu)

Comments:


[User Picture]
From:[info]hedera
Date:11. maijs 2017 - 08:47
(Link)
Engīzers ir kandidāts, ne deputāts. Vai viņš pats braukā ar mikroautobusu, nudien nezinu, bet par vēsturnieku intelektuālo alerģiju pret nekorektiem un nepatiesiem vēstures faktiem gan zinu ļoti labi.
r-r-r -

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba