Novembris 10., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:58
Nu rekā viss apgājis pa apli - vienā brīdī nevienam vairs nepatika kasetes un laikā, kad daudziem pagātnes kasešu geara vairs nav, ir jāuzbūvē plugins, kas skan kā kasetes, jo kasetes ir forši.

(4 baksta | FSHK)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ieraksts
Date:10. Novembris 2019 - 13:59
(Link)
tīri skaņas ziņā kasetes man šķiet visvairāk trash no populārajiem formātiem, tur vajag nereāli labu tehniku, lai skanētu ok, un viss tur ir tikai cīņa ar formāta nepilnībām, zems ātrums, šaura lenta, visi tie wow&flutter gļuki. nu nē. mana kasešu kolekcija sastāv no 7 kasetēm, un vēl, protams, tie laiki, kad kasetēs kaut ko rakstīju no radio.
bet stilīgi jau ir, ja tā padomā, atkal. eh.
From:[info]divas_zosis
Date:10. Novembris 2019 - 15:20
(Link)
Lūk!

Popsņa nevis muzikālā bet tehnoloģiskā ziņā.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:11. Novembris 2019 - 10:58
(Link)
manā ieskatā kasete ir kā trashy vinils - pieejamāks, vienlīdz kičīgs. noteiktu stilu mūzika (tas pats MSK) kasetē skan labāk - piestāv visas tās formāta nepilnības, audiālās īpatnības.
vinila atskaņotāju es kaut kad nākotnē noteikti vēlētos iegādāties, bet atkal ieguldīt kasešu atskaņošanas tehnoloģijā nav vēlmes. un vajadzības.
[User Picture]
From:[info]ieraksts
Date:13. Novembris 2019 - 14:53
(Link)
jā, tas ir absolūti nišas un diy stila formāts tagad. kaut kādu mūsdienu džeza albumu kasetē neizdosi (cerams, neviens tā nedara), bet andergraundam pats labumiņš.
K -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba