Decembris 31., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:03 - gads
+ gads ārpus jrt. joprojām viens no labākajiem lēmumiem ever.

+ pārvācāmies uz smilteni. lai gan vismaz pusi sava laika tāpat pavadām salaspilī un rīgā, smiltene ir dievīga un nekad negribas braukt prom.

+ diezgan daudz laika pavadīts studijā, kas licis saprast, cik maz es zinu par skaņas ierakstīšanas tehnoloģiju. tajā pat laikā ir parādījušās iespējas apskaņot dažāda veida pasākumus, kas atkal baigi daudz iemāca par skaņas apstrādi.

+ sākām strādāt ar kvadrifronu. tas darbs gan vairāk tāds frīlancerīgs. man ļoti patīk tie cilvēki.

+ gads vispār, vairāk vai mazāk, kā frīlancerim pavadīts. tas + puse dzīves smiltenē = vairāk stresa, vairāk lēmumu jāpieņem, mazāk laika. bet nav rutīnas, nav sajūtas ka tu iekšēji mirsti. nepārtraukti mācos kaut ko jaunu. ir sajūta, ka ar kautkādu 20 gadu nokavēšanos ir sācies periods, kurā padaru šo, padaru to un mēģinu saprast, ko ar savu dzīvi iesākt in dženeral.

+ biz. inkubators valmierā. man ļoti patīk mācīties jaunas lietas.

+ nospēlēju koncertu āfrikā

+ vairākas domāšanas klapes atnākušas vaļā

+ terapeitu apmeklēju slinki - vairāk skraidu pa pasauli darīdams viskautko un atgriežos kad tas viskautkas mani nobrucina. kopumā ir skaidrs, ka pagadām nav vērts pieņemt nekādus galējus lēmumus par savu pamatnodarbošanos.

+ 10 gadi ar inesi. man neaprakstāmi patīk tā sajūta, ka mēs ejam kopā. ka visādas virāžas izņemam kopā. nekad, ne ar vienu cilvēku tā nav bijis. kopā ejam, uzvaram, kļūdamies, izēdam sūdu spaiņus un ejam tālāk.

+ gan jau atcerēšos vēl kaut ko

(1 baksta | FSHK)

Comments:


[User Picture]
From:[info]temperature
Date:6. Janvāris 2019 - 19:46
(Link)
cik sirsnīgi. laimīgu!
K - gads

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba