Marts 19., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:18

(13 baksta | FSHK)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:20. Marts 2017 - 22:30
(Link)
runāšanas tēmai? īsti nesapratu.

pēc lirikas rakstīšanas pieredzes spriežot, es vairāk pārstāvu to cilvēku bariņu, kuri uzskata, ka nav svarīgi tas, ko saka, bet tā saka. cilvēki aizmirst bieži vien to, ka poēzijas māksla ir primārais, ne jau tēma. tu taču piekrīti, ka var arī uzrakstīt ļoti skaistu dajebkāda stila dziesmu par mīlestību joprojām, pat mūsdienās? problēma ir kvalitātes trūkumā un izpratnē par kvalitāti.
[User Picture]
From:[info]rkktzd
Date:20. Marts 2017 - 22:46
(Link)
es saku, ka nav nozīmes ko kāds saka, par to es te nerunāju. svarīgākais ir gribēt pateikt kaut ko. tas, ka cilvēkiem vienkārši vairs nav ko teikt man šķiet traģiski. parasti jau nav ko teikt tiem, kas neko nedomā.
[User Picture]
From:[info]rubija
Date:22. Marts 2017 - 07:31
(Link)
Ulvi, tu atkal esi iebliezis par daudz. Piemēram, ja mēs izvēlamies analoģiju (visi tēli izdomāti) Rkktzd nepatīk Židrūns, tāpēc uzskatu, ka viņiem nav ko teikt, bet Židrūns vienalga uzstājās, spēlē un kaut ko saka, tas rkktzd liek domāt, ka Židrūns vairs nedomā.

Ko tu nesaprati?
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:22. Marts 2017 - 09:18
(Link)
Lol, man šķiet, ka tu kaut ko esi pavisam pārpratusi. Es ļoti labi visam sekoju līdz. Vēlējos vien oponēt, jo esmu cita viedokļu klubiņa pārstāvis, tā šķiet, bet beigu beigās sapratu, ka pofig, šis nav debašu klubiņš.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:22. Marts 2017 - 09:19
(Link)
Vienīgais, ko es tev varu aizrādīt, ir nenorādīt, ka esmu *atkal* iebelzis par daudz. Es vienmēr esmu iebelzis par daudz. Tikai dažreiz tas netraucē kognīcijai.
[User Picture]
From:[info]rubija
Date:22. Marts 2017 - 10:01
(Link)
Eņgelīt, tu zini, ka es nekad neapšaubu tavas spējas apbliezties, tā bija tikai uzruna : *
K -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba