Decembris 12., 2014
digna | 16:44 Nu, ja Tev nebūtu līdzpārdzīvojuma, darot savu darbu un esot tajā iekšā, domāju, ka tad Tev būtu vēl viena garīga slimība! :D Desmaize nav, bet nenoliedzami, ka strādājot vienā no pāris normālajiem teātriem un pieņemot šī teātra labāko piemēru līmeni par latiņu, līdz kurai vajadzētu lekt visam, kas ir tiešām labs, nav brīnums, ka tomēr cilvēks kļūst "nejūtīgāks" pret "citām garšām". Un vēl - prasībām ir tendence augt (līdzīgi, kā ļoti skatoties porno, ar laiku vajag ko aizvien perversāku, intensīvāku, lai saglabātu uzbudinājumu noteiktā līmenī), bet kaut kādus skaistuma, patikšanas, interesantuma, labuma un foršuma kritērijus, paraugus no iepriekšējās pieredzes mēs iebalzamējam un, agrāk vai vēlāk, savās atmiņās pieidealizējam, tie apvijas ar subjektīvām patīkamām emocijām, kas patiesībā ir tikai ar laiku neapzināti piedomātas. Un, ja mēs skatāmies/klausāmies/ēdam to vēlreiz, tad var gadīties to baudījumu gūt pašam no sevis, t.i., jau no domas, ka "tas ir tas", Tu zini, ka tas ir labs un esi jau ieprogrammējis sevi uz patīkamām izjūtām. Vai otrs variants - sanāk vilšanās, jo prasās pēc "spēcīgāka kairinātāja", vai baudas objekt labi apaudzis ar "piedomātajām" vērtībām.
|
Reply
|
|
|
|
Sviesta Ciba |