27 March 2006 @ 12:28 am
naudu  

Šovakar noēdu suši un visādos citādos niekos savu nākamās nedēļas kabatas naudas apmēru.

Man nopietni pietrūkst cilvēku, ar kuriem aizliet mūli. Nāk prātā tusiņi pie Asnates saulkrastos, kad Tu, vēdera saturam bezmaz vai kāpjot pa muti laukā, balansē pa terasi. Jā, tā es gribu un tā man vajag.

Jo piedzeršanās garantē vismaz kaut kādu action, kaut vai tikai tavā galvā. Un tiem, kas parasti stāsta, ka normālā pasākumā var iztikt arī bez dzeršanas, varu oponēt, ka tas ir tikai ar norunu, ka pasākums ir normāls, kādu jau sen neesmu redzējusi. Ir tik afigenna garlaicīgi visu laiku. Un viss ir zajebala.

 
 
( Post a new comment )
[info]alison on March 27th, 2006 - 12:12 pm
eee, tev tagad smuks layouts un userpikchers:)
...
es ar vakar noeedu daudz, tagad palikushi katrai dienai eeshanai 50dzhonji
ananaasu konservs+garneles+ bacardi watermelon breezer bija
...
uzdziivoju:)
(Reply) (Thread) (Link)
[info]sanchet on March 27th, 2006 - 04:49 pm
tu jau zini kaa ir ar mani
tikai tad
ja
``ja vajag, tad vajag``
un jaa- cik lielaa lielumaa es ieniistu alhokolu, tik daudz tas mani villina!
(Reply) (Parent) (Link)
snifs[info]karlowich on March 28th, 2006 - 07:52 pm
Alkohols - labi, bet daudz alkohola - daudz labi.
(Reply) (Link)
Illumine[info]illumine on April 1st, 2006 - 08:52 am
Bet kā pilnīga atturībniece es varu oponēt tam, ka aizliet mūli vis nav forši. Man būtu kauns par sevi, ja vienīgais veids kā man varētu būt jautri ir tad, ja piedzeras un kļūsti par pārspīlēti atslābinātu sevi. Tā ir tikai māka atslābināties un nomest bremzes, kas jāapgūst bez dzeršanas. Ja to var izdarīt tikai ar alkohola palīdzību... nu tad žēl, bet man prieks, ka es tāda neesmu.
Man arī šķiet, ka ar dzeršanu ir tāpat kā ar narkotikām. Kad piedzeries vai apnarkojies, pasākums kļūst nevajadzīgs. Var sēdēt parkā uz soliņa stiklainām acīm un ķert kaifu tāpat. Līdz ar to pasākums ir tāpēc, lai būtu pasākums, nevis lai piedzertos.
(Reply) (Thread) (Link)
rebeka[info]rebeka on April 1st, 2006 - 11:32 am
Teorētiski- jā. Praktiski runājot, nu nekad cilvēki tā neatslābināsies kā dzēruši. Nu vismaz daudzi no viņiem nesēdēs stiklainām acīm, pēkšņi vienā vakarā neiemīlēs visus klātesošos, vai nedejos uz galda, vai... nedarīs vēl tūkstoš lietu, ko darītu, esot skaidrā. Protams, katram tā būs cita lieta, ko viņš darīs dzērumā un nedarīs skaidrā vai otrādi:)
Man liekas, ka cilvēkam citkārt ir nepieciešamība vismaz reizi pa reizei atbrīvoties tā, ka viņa rīcību varētu jau uzskatīt par neadekvātu. Tā, kā viņam, skaidrā esot, veselais saprāts neļautu. Bet tās ir tikai manas domas, ar alkoholismu vēl nesirgstu un mēbeles no mājas ārā arī vēl nenesu!:)
Bet paldies, ka padalījies!
(Reply) (Parent) (Link)
(no subject) - [info]rebeka on April 1st, 2006 - 11:33 am
Illumine[info]illumine on April 1st, 2006 - 03:13 pm
gadās... bet vismaz ja šitā maili čakarējas, parasti škrobe lielāka ;)
(Reply) (Parent) (Link)