Cute little dead girl - Aktuāls jautājums par slingiem [entries|archive|friends|userinfo]
cute little dead girl

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Aktuāls jautājums par slingiem [16. Apr 2009|14:30]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Varbūt kāda var dot padomu:
- kādu slingu labāk pirkt (esmu redzējusi netā vismaz 4 variantus)
- kur labāk pirkt, netā ir lētāk, bet cik saprotu slingu pirms pirkšanas obligāti jāpamēra
Linksabuchot

Comments:
[User Picture]
From:[info]sanomi
Date:16. Aprīlis 2009 - 15:23
(Link)
tas gan ir subjektīvs viedoklis, bet es esmu par slingu-šalli. uzsiet sākumā ir grūti, bet tas ir prakses jautājums. ērti pārvietoties, rokas nav aizņemtas, mazajam ērti, tuvu mammai, kad paaugas, interesanti vērot apkārt notiekošo. miedziņam ar netraucē.
savējo pirku vespucci salonā, amazonas slingu. krutākie slingi-
šalles ir didymos, amazonas un girasol slingi.
un šo slingu nevajag pamērīt, tikai jāizlemj, kuru garumu ņems.
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:16. Aprīlis 2009 - 15:51
(Link)
garumu vienalga kādu? vai salonā nav daudzreiz dārgāk kā neta veikalā?
kur mācījies siet slingu?
mazliet jautājumu:)
[User Picture]
From:[info]sanomi
Date:16. Aprīlis 2009 - 16:08
(Link)
konktrēti amazonas slingam ir divi garumi - 4.90 un 5.10, atšķirība, līdz cik kg var siet mazo iekšā. man ir 5.10m un līdz 15kg. (ja pareizi atceros). salonā es samaksāju 36ls, par latu dārgāk nektā netā bez piegādes :) didymos gan izdēvīgāk laikam ir pasūtīt netā.ar citiem nemācēšu teikt.
siet iemācījos pati, draudzene iedeva didymos pamācību grāmatiņu. un arī youtube var atrast siešanas pamācības. tai pašā didymos lapā var izpētīt kādi ir siešanas veidi un pēc nosaukumiem meklēt. vēl ir iespēja saukt slinga konsultanti uz mājām (tas ir kkur10-15ls, man šķiet. atkarībā, kur dzīvo). un vēl ir tādi - manislingi.lv. viņi rīko bezmaksas apmācību katra mēneša pēdēja sestdienā. tur starp citu, viņi dod savus slingus, ja nav savs līdzi. vari iemēģināt, vai vispār patīk slings-šalle. :)
From:[info]diana
Date:16. Aprīlis 2009 - 15:49
(Link)
Bet es tomēr teiktu - pamēri gan, man draudzene bija iedevusi savējo, kaut kāds baigi labs skaitījās, bet man galīgi nepatika ar to staigāt, nelikās ērti. Vienīgais labums, ka nebiju pirkusi, jo neizturēju pat 10 minūtes, neredzēju plusus.
(Bet es neesmu kompetenta).
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:16. Aprīlis 2009 - 15:52
(Link)
nu jā
vēl es domāju par to siešanu - vai dažādiem slingiem nav kaut kādas siešanas variācijas?
[User Picture]
From:[info]gale
Date:16. Aprīlis 2009 - 16:26
(Link)
Ja pirksi slingu-šalli, tad siešanas variantu ir ļoti daudz (pēc pieredzes-ikdienā gan katrs izvēlas lietot tikai pāris variantus, kurus atzinis sev par labāliem esam), taču to izvēli ierobežo tikai šalles garums, ne firma, kas to izgatavojusi.

Slingus ar riņķiem sien savādāk, nekā slingus-šalles un pozu kādā mazo tajos ievietot ir mazāk.

Es arī par slingu-šalli, vēlams dabīga materiāla, lai tik ļoti nesvīst. Wespucci vai Dydiomos.

Pamēģināt iesaku, ja šaubies vai Tev tādu vispār vajag, taču jāņem vērā, ka pirmās reizes uzsiešana var neizdoties tik ideāli un vienkārši kā gribētos, līdz ar to var kaut kur būt par valīgu, bet kaut kur - spiest. Pacietību un viss izdodas. Katrā ziņā nenovērtējami man liekas, ka bērns visu laiku klāt pie Tevis + nav jāstaipa rati + ērti pabarot maziņu, ja sien guļus.
From:[info]alicvein
Date:17. Aprīlis 2009 - 20:10
(Link)
Es arī par slingu-šalli. Visvairāk variantu kā bēbi nēsāt. Es savu 11kg bēbi joprojām tur ērti nēsāju. Kamēr iemācās siet - jā, nedaudz vajag pamēģināt kā ērtāk, bet par izmēriem - skaties tādu, lai arī vīrs var uzsiet - to lielāko variantu parasti vajag. Man ir mazākais, pirkts vespucci, jo nēsāju tikai es, bet nu lielākam cilvēkam /vīram/ droši vien vajag tādu, kas lielāka šalle. Tas gredzenslings īpaši ilgi nevarētu derēt. Mēģināju savu puiku ielikt tādā - protests pa skaļo. Bet šallē laimīgs arī tagad.