Zelta zutis -

About  

Previous Entry 17. Feb 2012 @ 20:14 Next Entry
tas, kurš irzgudroja trekčeindžu, drīkst degt ellē. un visi šīs fīčas lietotāji tāpat! pēc šodienas jobļas, es trekčeindža sakarā esmu kļuvis par rasistu.

wordā ir insērt koment, tad nu uzraksti trīs vārdus. bļeģ, man jo projām sāp galva un jāturpina pist šito tekstu.

par trekčeindžu es tagad vairāk neizteikšos - ejiet visi dirst!

kaut ko kādreiz varbūt uzrakstīšu, kad man vairs galva nesāpēs un būs pagājis pietiekami ilgs laiks, lai uz šo situāciju skatītos no komiskās puses. jā, ir arī tāda. tikai šoreiz tā nav saistīta ar to, ka man trekčeindžs riebjas vai ka sakarā ar galvassāpēm esmu bišku pastulbs, bet gan no čeindžotāja puses...
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 17. Februāris 2012 - 21:26
(Link)
Piekrītu. Vēl, protams, smalki ir teksta dokumentus iesniegt ekseļa formātā, bet tabulatora taustiņa vietā izmantot dučiem reizes nospiestu atstarpi.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Februāris 2012 - 22:08
(Link)
aha!

to gudrīšu dēļ es vienmēr lietoju wordu tikai formātā, kur redzama katra atstarpe punktiņa veidā, bet tabulators bultiņas (un riebjas ieraudzīt atsūtītā tekstā desmit bultiņas, lai trīs urti būtu vienā lappuses malā, bet trīs otrā).

ar tiem ģēnijiem, kas tekstu raksta ekselī es vēl, paldies dieva, velnam vai citam mērkaķim, vēl neesmu sastapies. un arī negribu!

/vispār uzskatu, ka tekstā labojumus drīkst izdarīt TIKAI UN VIENĪGI AUTORS PAŠROCĪGI. visi citi drīkst tikai uzrakstīt komentāru, kāpēc grib tajā vietā redzēt kaut ko citu.
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 17. Februāris 2012 - 22:20
(Link)
Tai komentāru rakstīšanai jau arī viņi "ērtības" labad ir izgudrojuši track changes mākoņiem līdzīgas pļeckas, kas nav mazāk tracinošas.

Ja godīgi, neko labāku par izdruku, kurā labojumi un atzīmes veiktas, izmantojot gadu desmitiem iegājušos korektūrās lietotos apzīmējumus, neesmu sastapis.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Februāris 2012 - 22:28
(Link)
ar korektoru atzīmēm neesmu saskāries. saskaros tikai ar Homo vulgāris izdarībām. pats saviem studentiem kd un bd tekstus sūtu atpakaļ ar tādiem, kur komentārs ir pilnos teikumos štob i čaiņiku poņatna
[User Picture Icon]
From:[info]milda
Date: 17. Februāris 2012 - 22:02
(Link)
par to galvu - analgīnu neesi provējis? un cik ilgi jau tev šitā? atceros man tēvam bija šitā, bet tad viņš palika zaļš, vēma un provēja aizmigt. pēc diennakts citreiz atkopās, citreiz ilgāk, bet analgīns tā kā līdzēja vismaz aizmigt, kad paspēja laicīgi iedzert un neizvēma. tad viņš tā kā piefiksēja, ka alus provocē. ne vienmēr, bet iedzerot alu nākamā dienā migrēna klāt. un tad viņš alu vairs neriskēja pat ne glāzi. otrs - uz vecumu, kaut kur pēc 55 gadiem lēkmes izbeidzās.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Februāris 2012 - 22:11
(Link)
šoreiz ir kopš pagājušās nedēļas trešdienas vakara. iepriekšējo reizi man šitāda galva bija nu jau teju pirms desmit gadiem.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba