Zelta zutis -

About  

Previous Entry 17. Feb 2012 @ 20:14 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Februāris 2012 - 22:08
(Link)
aha!

to gudrīšu dēļ es vienmēr lietoju wordu tikai formātā, kur redzama katra atstarpe punktiņa veidā, bet tabulators bultiņas (un riebjas ieraudzīt atsūtītā tekstā desmit bultiņas, lai trīs urti būtu vienā lappuses malā, bet trīs otrā).

ar tiem ģēnijiem, kas tekstu raksta ekselī es vēl, paldies dieva, velnam vai citam mērkaķim, vēl neesmu sastapies. un arī negribu!

/vispār uzskatu, ka tekstā labojumus drīkst izdarīt TIKAI UN VIENĪGI AUTORS PAŠROCĪGI. visi citi drīkst tikai uzrakstīt komentāru, kāpēc grib tajā vietā redzēt kaut ko citu.
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 17. Februāris 2012 - 22:20
(Link)
Tai komentāru rakstīšanai jau arī viņi "ērtības" labad ir izgudrojuši track changes mākoņiem līdzīgas pļeckas, kas nav mazāk tracinošas.

Ja godīgi, neko labāku par izdruku, kurā labojumi un atzīmes veiktas, izmantojot gadu desmitiem iegājušos korektūrās lietotos apzīmējumus, neesmu sastapis.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 17. Februāris 2012 - 22:28
(Link)
ar korektoru atzīmēm neesmu saskāries. saskaros tikai ar Homo vulgāris izdarībām. pats saviem studentiem kd un bd tekstus sūtu atpakaļ ar tādiem, kur komentārs ir pilnos teikumos štob i čaiņiku poņatna
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba