Zelta zutis -

About  

Previous Entry 4. Nov 2010 @ 15:19 Next Entry
vobšem lieta tāda, ka es angliski neprotu. nu tā ir gadījies... bet mani interesē, ko nozīmē termins 'sucker'. vismaz iedzimtais brits, kurš te tikai ne visai ilgu laiku dzīvo (pārējo savu dzīvi ir pavadījis tajā savā apvienotajā karalistē vai nu kā to saliņu apkopojumu lamā), nezin, ko tas jēdziens nozīmē. bet tas termins parādās vairākos rakstos... ko tas, pie velna, nozīmē!?

lasi tos rakstus no vienas puses - jēgas nekādas. lasi no otras - tā pat. ta kaut vai apgriez "kājām gaisā" un lasi kā kvantu fizikas rokasgrāmatu - jēgas nekādas... ko nozīmē 'sucker'!?...
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]komentators
Date: 5. Novembris 2010 - 16:14
(Link)
sarunvalodā tas nozīmē (apmēram) lētticīgu muļķi.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 5. Novembris 2010 - 16:23
(Link)
bet tagad paņem un atver vaļā kādu no tām manām uzšķērsto dzimumorgānu bildēm un pasaki, kur tur kauč ko tādu var ieraudzīt.
[User Picture Icon]
From:[info]komentators
Date: 5. Novembris 2010 - 16:29
(Link)
ā, nu tādā gadījumā tas ir kaut kas, kas kaut ko sūc, jo burtiskais tulkojums ir sūcējs :) nezinu kā tur zooloģiskajā kontekstā tas iet iekšā.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 6. Novembris 2010 - 18:38
(Link)
nu bet tur jau ir tas joks, ka biologs, kurš ir dzimis brits un strādā ar to pašu lopu pišanos, ar kuriem es arī strādāju, nezin, ko tas sūkātājs nozīmē un kas tas tāds ir :D bet pārējie mēs te (nu tie, kam angļu valoda nav dzimtā) ne tik nevaram izdomāt...
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba