Zelta zutis - nakts aktivitātes

About nakts aktivitātes

Previous Entry nakts aktivitātes16. Jun 2010 @ 10:13 Next Entry
pamodos pusdivos naktī. izrādās, ka manā miteklī ir kāds ievācies. šis kāds rada dažādas skaņas ar dažu minūšu intervālu. izdotās skaņas atgādina klusinātus sievietes soļus (trīs lidz piecus), dauzīšanu ar pirkstiem pa galda virsmu vai peļu mēģinājumus norakt sprosta skaidās neapēsto barību. šo trokšņojošo aktivitāšu izpausmes vietas bija dažādas, bet pārsvarā skaņa veidojās kaut kur pie griestiem. ap pusčetriem, kad kāda pāragri pamodusies vista sāka vīterot aiz loga šī trokšņošana beidzās un aptuveni pēc pusstundas to nomainīja visnotaļ vienmērīga šņākuļošana, kuras ritms ļāva secināt, ka radījumam vajadzētu būt aptuveni kaķa lielumā, protams, ja tas ir radījums. šņākuļošanu pēc pieciem pakāpeniski pārmāca mostošās pilsētas trokšņi.

tā kā tagad man ir kļuvis ļoti interesanti - man mājās ir ieviesies kāds mājzvērs vai es vienkārši esmu kļuvis vēl vairāk ku-kū nekā jau biju ;o)
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]hurt
Date: 16. Jūnijs 2010 - 10:46
(Link)
mosh vinjsh tev no purvciema liidzi vazaajas ;)
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 16. Jūnijs 2010 - 10:50
(Link)
nu nez... tie mājzvēri, kas Purvciemā dzīvojās šādas skaņas neizdeva, turklāt nenāca man līdzi, kad es uz Centru pārvācos...
[User Picture Icon]
From:[info]toadbeauty
Date: 16. Jūnijs 2010 - 13:17
(Link)
Tapēc ka centrā savi zvēri bija :D
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 16. Jūnijs 2010 - 14:03
(Link)
:D
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba