vēl viena recepte |
vēl viena recepte | 18. Okt 2006 @ 10:49 |
---|
vairākām personām...
ņemam malto gaļu un liekam uz pannas kopā ar vircēm un krustnagliņām, arī ingveru. sagriežam šķēlēs pēdējos divus kartupeļus un to, kas palicis pāri no puķkāposta. kad gaļa apcepusies pieliekam gan kartupeļus, gan puķkāpostus. ķeramies klāt paralēlajām izdarībām, proti bļodiņā iejaucam vismaz sešas olas kopā ar estragonu, baziliku un dillītēm. sakuļam un kad cepināšanās pannā tuvojas beigām, pielejam olas klāt. ir ēdams gan tā pat, gan ar majonēzi vai kas nu kura sirdij tuvāks ;o)
Labu apetīti ;o)
|
Izklausās garšīgi.. es daru diezgan līdzīgā stilā. Moto būtu: kas ir, to liekam kopā, (bet ar aprēķinu par iespējamo ogaršu protams..)!
nu lai tiešām labi garšotu, tad kartupeļus un puķkāpostus vajadzēja stipri vairāk, nekā man mājās bija...
man būtu galvenais lai strap to oliņ, gaļiņ un kartupelīt būt ar kāds bezmizas tomātēns iecepts. Tas gan tādu asumiņu piedod, ja nekādu īpašo garšvielu nav, ir tikai sāls..
nu es sāli nelietoju. bet tomāts mājās nebija... starp citu, kāda paprikas šķēle vai sviesta pupiņas piegrieztas ar der ;o)
Un ja sāls ir vienīgā garšviela, es noteikti vēl kādu bezmizas tomātu pieceptu ;)
|
From: | oblica |
Date: |
18. Oktobris 2006 - 11:14 |
|
|
|
(Link) |
|
Slīkstu siekalās un kā jau latvietis prakstiskais dodos mikroviļņu krāsns virzienā uzcept siermaizi pusdienām. :)
slīksti, slīksti ;o) tā pat siers par gaļu nepārtaps. nav jau ūdens, kas vīnā pārvēršas ;o)
|
From: | oblica |
Date: |
18. Oktobris 2006 - 11:28 |
|
|
|
(Link) |
|
;D Tas gan...
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |