Zelta zutis -

About  

Previous Entry 22. Feb 2023 @ 09:20 Next Entry
vislielākā problēma dzīvē ir laika trūkums. nu man ir par maz laika.

reiz, kad mana māsa bija bezdarbniece, viņa sūdzējās, ka bez darba viņai nav ko darīt. mājās putekļus no visām virsmām dienā nez cik reizes noslaukot un viss tiek izšrubīts un pāršrubīts un bezdarbību nevarot izturēt un darbs baisi vajadzīgs...

es to toreiz nesapratu. man toreiz darbs traucēja. pārāk daudz laika aizņēma. nu tagad, savā vecumā, es jau vairākas reizes es uz kādu periodu esmu bijis bezdarbnieks. un ar visu to pieredzi es viņas sūdzēšanos neiru sapratis. nekad, esot bijis bezdarbnieks, man nav bijis tik daudz brīva laika, lai kaut reizi māju izšrubītu. nemaz nerunājot par to, ka izšrubītu vairākas reizes dienā. visu. man vienmēr ir bijis ko darīt. un vienmēr par maz laika. un ar gadiem laika kļūst tikai mazāk un mazāk, bet ko darīt vairāk un vairāk... nu kā tas nākas?...

man noderētu, ja diennaktī būtu vairāk stundu, nekā ir.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]resort
Date: 22. Februāris 2023 - 20:33
(Link)
Reāli, māju divreiz nešrubītu, bet ja nepavadītu tik daudz laika onlainā, būtu ļoti uz priekš pabīdījis vismaz kādus septiņus dažādās stadijās aizsāktus mājas darbus. Darāmā ir kur tik griezies un nejau divreiz vienu un to pašu. Apkures sistēma, teritorijas labiekārtošana, darbnīca, rakstu darbi, rēķināšanas darbi, cīņa ar dabu, jomajo cik daudz jādara, un tas viss pēc darba.

Tava māsa ir ledžit autists.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 23. Februāris 2023 - 13:12
(Link)
nu es onlainā nesēžu, bet ar to visu laika ir par maz.
[User Picture Icon]
From:[info]sarkans0987
Date: 22. Februāris 2023 - 21:53
(Link)
Es kā bezdarbniece biju vairāk aizņemta, kā strādājot. :) Man ir pilna galva ideju un rokas vienmēr aizņemtas ar projektiem. :)
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 23. Februāris 2023 - 13:15
(Link)
nu man jau arī ir visādi darāmie, kam nebija iespējams pieķerties, jo darbs baisi daudz laika paņem. tad nu, kad nestrādāju, ar to visu arī ņemos. ja vēl par to visu nauda ienāktos,- būtu ideāli un darbu nemaz nevajadzētu.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba