Zelta zutis -

About  

Previous Entry 5. Jul 2016 @ 09:52 Next Entry
pavisam nesen es gatavošanai salasīju vīngliemežus. pēc tam bija bonus - izlasīju no savas miesas 7 ērces. nekas dižs jau tas nav. mans personiskais vienas reizes rekords ir 11. bet kopš tiem laikiem ir mainījies kas cits - es vairs nevakcinējos. lai daba dara savu.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]mufs
Date: 5. Jūlijs 2016 - 11:23
(Link)
Jēziņ, KUR Tu ložņāji>???
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 5. Jūlijs 2016 - 11:47
(Link)
nu staigāju tur, kur viņas var dabūt, proti, tur kur ir zāļlaksti ne augstāki par 20 cm augstāk viņas nelien. tās vienpadsmit es pirms gadiem zemajā purvā dabūju. ir mums LV tāds biotops - zemie purvi.
[User Picture Icon]
From:[info]mufs
Date: 5. Jūlijs 2016 - 11:57
(Link)
man arī septiņas liekas daudz. tākā ļoti baidos no ērcēm (ok,es baidos no gandrīz visiem kukaiņiem,bet ērcēm ļoti, borēlijas un encefalīts pat nav primāri,vnk irracionāla nepatika pret daudzām kājām un snuķiem) tad ejot mežā sapūšos ar figņām
betnu, izlienot no brikšņiem tak sevi var nopētīt un nolasīt, viņas tak nelien ātri. nekas veselīgs jau tajā nav. (gan,ka tā padomā,par slimībam es suņiem vairāk stresoju nekā sev)

runājot par radījumiem,kas man riebjas, jāsaka lielsss paldies par vara vitriola ieteikumu. Piektdien pēc lietus uzmaisīju un pūtu visus,kas apkārt tusēja.
Jāsaka,ka - vismaz man tā likās un cūcības likums to atbalsītu - ka labak iedarbojas uz mājiņgliemežiem (kurus tāpat viegli nolasīt), kailgliemeži agonēja ilgāk,palika tumšs un man apnika sedēt blakus un gaidīt,kad nosprāgs. betnu ideāla metode pie hostām,piemēram, no kurām tos kailos sīkaļas nolasīt ir mission impossible.
bet - dažiem augiem mazliet apsvila lapas,šķiet. es gan neņemos teikt,kāda koncentrācija man tur sanāca.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 5. Jūlijs 2016 - 12:52
(Link)
ērzes nav kukaiņi, bet zirnekļveidīgie. bet Tavas bailes es saprotu. man ir bail no zirnekļiemun tas, ka es zinu, ka mūsējie ir cilvēkam nekaitīgi, nekādi man ne palīdz. kā ir tieš ķermenisks kontakts, iestājas panika.

par gliemežiem - varš ir viņu inde un vara vitriols ir vienkāršākais veids kā to varu viņiem piegādāt. katrai sugai gan citu koncentrāciju nomiršanai vajag, bet tas ir vienīgais līdzeklis, ko zinu, kas gliemežiem ir pizģec, bet visiem citiem nekaitīgs.
[User Picture Icon]
From:[info]fermenta
Date: 6. Jūlijs 2016 - 13:44
(Link)
Nevaru nepadalīties ar informāciju, bet man šķiet, ka Tev jāmaina profesija vai vismaz jāsāk piestrādāt:
https://www.facebook.com/Tatjanas-Matrjo%C5%86inas-mas%C4%81%C5%BEas-un-%C4%B7erme%C5%86a-prakses-studija-129468104107588/
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 6. Jūlijs 2016 - 16:13
(Link)
ak kunga māt!...


/es labāk drīzumā nomirstu.
[User Picture Icon]
From:[info]fermenta
Date: 6. Jūlijs 2016 - 23:09
(Link)
Bet iedomājies cenu, kad nebūs iepazīšanās akcija... Un ja izmanto mazākus gliemezīšus noteikti var paprasīt vēl vairāk... vien tie var visur kur salīst...
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 7. Jūlijs 2016 - 02:17
(Link)
paprasīt jau arī pa spānieti var. bet nu...
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba