zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Jan. 9th, 2009|02:41 pm

rasbainieks
labi, davai veel vienu. par to, kaa iet baltajaam meiteneem (ja veel zilas acis un gaishi mati, tad vispaar chau) civilizeetajaa dienvidamerikaa, par hardcore valstiim nemaaku teikt, manaa programmaa tikai argentiina un braziilija.

taatad pa bs as mees tuseejaam divataa, divas baltaas meitenes, viena melniem matiem zilaam aciim (es, tuuriste) un viena gaishiem matiem zilaam aciim (mana kursabiedrene [info]twoflower, vinja tikai neraksta cibaa neko, toties dziivo bs as jau pusotru gadu). es neesmu tik uzkriitosha, gan matu kraasas deelj, turklaat arii tukluma deelj neatbilstu vieteejam skaistuma standartam, kursh principaa noziimee maniakaalu apseestiibu ar kjermenja skaistumu, tiktaal ka 15gadiigaam meiteneem uz tipa iesveetiibaam dziivee norma ir prasiit no vecaakiem daavanaa kruushu palielinaashanas operaaciju. anyways, pie svilpieniem uz ielas jau pat es esmu pieradusi. un arii acis man ir gandriiz izbakstiitas, raadot cik briesmiigi skaistas taas ir.
visai jautri ir tas, kaa dezhuurkomplimentus izsaka oficianti - ieraadot galdinju pajautaa, vai tas buus galdinjsh mums trijiem (atcerieties, mees esam divas), vai arii vienkaarshi pajautaa, vai iesim shovakar kopaa patuseet.
tad veel iipasha komplimenteetaaju kategorija ir veciishi taa ap 50-60 tajos ciemos un pilseetaas, kas ir 100% atkariigi no tuurisma. piemeeram puerto iguazú argentiinas pusee un foz do iguaçu braziilijas pusee. tuuristus tur miil veel vairaak nekaa lielpilseetaas, un parunaaties ar jaunaam meiteneem vispaar ir sveeta lieta. argentiinas pusee satreneejusies klasiskajaas sarunaas spaaniski, un arii sanjeemusi komplimentus par to cik labi runaaju spaaniski (haha, kaa suns - visu saprotu, bet neko nevaru pateikt) un par to cik milziigu gabalu esmu shurp atbraukusi, ljoti labi speeju navigeet shaadas sarunas arii braziilijaa, kaut gan portugaaliski speeju tikai kaut ko saburtot un runaato valodu nesaprotu vispaar. jaa, foz do iguaçu autoostaa man pat roku nobuchoja viens vechuks un paleekdamies aizskreeja lieliities draugiem, ka vinjsh redz ir nobuchojis roku iistai dziivai latvietei.

nezinu kaa tas jums izskataas taa uzrakstiits, bet ir reaali miilji un dabiski. atskaitot celtnieku svilpienus, ja.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system