zaļā buržuāzija - battlestar galactica [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

battlestar galactica [Aug. 24th, 2005|10:46 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

retu reizi izdomāju iet gulēt tik agri, lai redzētu kaut ko pa tv. ieskatījos tv3 programmā un nenožēloju. drusku tā kā sāp vēders no smiešanās gan, bet tieši tāpēc jāiet atlaisties pie teļļuka.



Visuma Iekarotāji -2003
Attālā galaktikā atrodas Divpadsmit cilvēku kolonijas- civilizācija, kura mierīgi sadzīvojusi ar robotu impēriju Kailoniem apmēram 40 gadus. Vairākas paaudzes atpakaļ tie tika izveidoti kā cilvēces palīgstrādnieki, bet, iegūstot neatkarību un pretojoties, tie sākuši karu pret saviem saimniekiem. Tagad Kailoni ir attīstījušiem jaunā, cilvēciskākā pakāpē, kuri meklē iespēju iznīcināt īstos, bioloģiskos cilvēkus. Līdz šim viņi izmantoja vienu no saviem zinātniekiem Gainusu, kurš iefiltrējies starp cilvēkiem, lai iekļūtu Kolonijas aizsargsistēmā. Viņa šķietami nesautīgais romāns ar Kailonu sievieti beidzas ar slepenu kodoluzbrukumu, kurš iznīcina Kolonijas un to armijas. Par laimi, viens kosmosa kuģis tomēr tiek izglābts- novecojis modelis ar nosaukumu Galaksija, kas paredzēts izjaukšanai. Tā vietā kuģim ir jāved 50,000 izdzīvojušo cilvēku jaunas mājvietas meklējumos, lai atjaunotu savu rasu. Diemžēl ceļš līdz jaunajai planētai ir briesmām un Kailonu uzbrukumiem klāts…

Šis novatoriskais un fantastiskais stāsts ataino episko cīņu starp pēdējiem dzīvi palikušajiem cilvēkus sugas pārstāvjiem un viņu ļaunajiem ienaidniekiem- robotiem Kailoniem. Komandiera Adamas vadītā titulētā komanda, klaiņojot pa kosmosu, meklē pēdējo zināmo planētu, kur iespējams patverties- Zemi. Stilīgi un izšķērdīgi producētā zvaigžņotais kulta seriāls ir lielisks piemērs zinātniskās fantastikas izklaidējošajam elementam.
linkpiemetināt?

Comments:
From:(Anonymous)
Date:August 25th, 2005 - 12:39 am

battlestar galactica

(Link)
tas teksts ir ARPRAC
pilnigi "sapists pa latviski (tm)"

filma ir burviga istenibaa un visi apkart ir cylonu agenti.

/kHAN
[User Picture]
From:[info]ku
Date:August 28th, 2005 - 04:06 pm
(Link)
Tas teksts ir tikpat cienīgs kā "Sestdienā" vai "Izklaidē" (neatminu kur precīzi)publicētie mobilo spēļu apraksti.
From:[info]jcqs
Date:January 19th, 2007 - 03:18 am
(Link)
pizģēeeeec!!!

ĀRPRĀTS.

VISI CITI IZSKAUKUMA VĀRDI,PAR TO KĀDA HUJŅA IR SARAKSTĪTA TV3

hackers counter system