zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

pamājiet, dārgie, man ar baltu lakatiņu Jul. 25th, 2006|07:41 pm

rasbainieks
apollo! e-mistika! nu kur jūs bijāt agrāk? sējas laiks tak sen jau garām, un tagad absolūti visas slimības ārstējošos dārzeņus es varēšu sēt tikai nākamajā pavasarī!

Kā atbrīvoties no smagām slimībām.

Šis krievu tautas dziednieces un gaišreģes Anastasijas padoms noderēs katram no jums (piezīmes kursīvā no jūsu padevīgās kalpones). Katrā iesētajā sēkliņā ir ļoti daudz kosmiskās informācijas. Tās apjoms nav salīdzināms ar cilvēka iegūtās informācijas apjomu. Iegūstot šo informāciju, var efektīvāk, iedarbīgāk par jebkurām zālēm cīnīties ar cilvēka organisma slimībām. Taču par šīm slimībām jāzina jau sēkliņai,lai nobriešanas procesā tā varētu piesātināt augli ar nepieciešamajām vielām pareizajā proporcijā tieši konkrētā cilvēka dziedināšanai, viņa konkrētajai slimībai vai vairākām slimībām, ja tādas ir, vai cilvēkam ir noslieces uz tām.

Lai gurķa, tomāta vai jebkura cita ģimenes dārziņā izaudzētā auga sēkliņa ietvertu sevī šādu informāciju, pirms sēšanas attiecīgā sēkliņa vai sēkliņas, tās iepriekš nemērcējot,jāpatur mutē ne mazāk kā 9 minūtes. (aha, skaidrs, pirms burkānu sēšanas paciņas saturs jāsaber mutē. tās, kas nepielips pie aukslējām un netiks norītas, drīkst sēt. kurš ir redzējis/atceras, cik lielas ir burkānu sēklas?) Pirms tam — pirms pašas sējas — sēkliņa 30 sekundes jāpatur starp kopā saliktām plaukstām. To darot, jāstāv uz zemes ar basām kājām tajā vietā, kur tās paredzēts sēt. Pēc 30 sekundēm plaukstas paver vaļā un uzpūš sēkliņām elpu, cenšoties izelpot visu gaisu, kas ir plaušās. Vēl 30 sekundes sēkliņas jāpatur pavērtās plaukstās tā, lai uz tām kristu saules stari. (un neiedomājieties dziednieciskās sējas darbus veikt mākoņainā dienā, ja?!) Tad jāsēj. Nekādā gadījumā sējumu nedrīkst tūlīt laistīt! To drīkst darīt tikai pēc trim diennaktīm. (protams, šādu augu dīgšanu nekādā gadījumā nedrīkst veicināt ar mutē nepaturēta ūdens šaltīm) Sēja jāveic katram attiecīgajam augam labvēlīgā laikā.

Agra sēja bez laistīšanas ir mazāk bīstama nekā vēla.

Šādi iesētu augu dobēs nevajag izravēt pilnīgi visas nezāles, jāatstāj vismaz no katras sugas pa vienai. Šīs nezāles var nepieciešamības gadījumā nogriezt.

Sēkliņa šādā veidā uzņem visu nepieciešamo informāciju par attiecīgo cilvēku un augļu audzēšanas periodā no Kosmosa un Zemes maksimāli uzņem tieši konkrētajam cilvēkam nepieciešamo enerģiju. (lūk, kāpēc nekāda ravēšana nebūs)

Augšanas periodā ar augiem jākontaktējas — vismaz reizi augšanas laikā pilnmēness periodā pie tiem jāpieiet un jāpieskaras. (un jāparunājas. ar katru.)

Šādā veidā no sēklām izaudzētie augļi savu audzētāju spēj izdziedināt no absolūti visām slimībām (vo!), spēj jūtami palēnināt organisma novecošanos (vo!), palīdz atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem (vo!), vairākkārt palielina intelektuālās spējas (vo!), sniedz dvēseles mieru (obana!).

Visefektīvākā iedarbība ir tad, ja šos augļus lieto ne vēlāk kā trīs dienas pēc novākšanas.

link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system