zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Oct. 3rd, 2022|06:44 pm

aai
pāris centi no savas puses.

- mani mīnusi bija līdzīgi Tavējiem

- taisīju laikam pirms gada kkas

- te visi parasti min zināmos 3 usual suspects vietu ziņā, bet es taisīju @ AIWA, jo bija akcija "700 ēras par abām acīm"

Skatos, ka šobrīd ir tikai mazliet dārgāk - 800 ēras abām vai 400 vienai.
Te links - operāciju veica tā daktere, kas bildē - Dr. Ingrīda Kozlovska
https://aiwaclinic.lv/visi-pakalpojumi/redzes-lazerkorekcija/

Nav pieredzes ar citām vietām, tāpēc nemācēšu salīdzināt, bet AIWA man patika - gan sākot ar komunikāciju, izmeklēšanu, pašu klīniku, visu "pirms un pēc"... tikai pozitīvas atsauksmes un atmiņas. Un tā cena "no 700" tiešām bija 700, lai gan sākumā bija aizdomas, ka "no 700" varētu izrādīties tur "950", jo "redz, jums tur kkas sarežģītāk". Tajos 700 ietilpst arī pirmās 3 obligātās pēcizmeklēšanas, kas laikam bija "dienu pēc", "pēc 3 dienām" un "pēc 2 nedēļām" vai kkas tā.

Un tad vēl nāk tb profilaktiskās kkas pēc 1 mēneša un tad pēc 3 mēnešiem vai kkas tā, vairs precīzi neatminos... tās jau ir maksas, bet laikam bija kkas 30 ēras katra... ir vēl tie antibiotikas pilieni uzreiz pēc operācijas un tās mākslīgās asaras - uzreiz un profilaktikai.. bet tie nav mega dārgi - abi kopā kkas 25 Eur laikam, un tad tās asaras iesaka lietot regulāri, lai gan man nav nekāds acu sausums, kas varot rasties, novērots vai diskomforts/nogurums vakarā,ja tos nelietoju vai aizmirstu.. izmeklēšanā man gan uzrādīja, ka mazliet par maz ražoju asaras (man bija wtf - filmās varu izbimbāties, a te man saka, ka par maz ražoju!). Te arī jāsaka, ka "un tagad pārbaudīsim jūsu asaru ražotspēju" bija pat nepatīkamāka procedūra nekā pati acu lāzerkorekcija - kas tomēr bija easy peasy lemon squeezy, vismaz man... tur ir visādas jaunas un nebijušas sajūtas, bet man nebija nekādas trauksmes vai izteikta diskomforta. Viss ilgst mega ātri - no ievešanas operācijas zālē līdz izvešanai ir tb kkas 12min. No tā brīža, kad jau reāli guli uz galda un sāk operēt, un saka "viss, cauri" ir kkas burtiski 5 min

Daktere vai asistente ar tevi visu laiku pļāpā (vēlāk lasīju, ka to dara, lai pacientam mazinātu trauksmi) un es runāju par žonglēšanu, kamēr man pa vienu redzeni 6 sekundes mauc ar lāzeru.

- vēl tāda lieta, ko es nezināju.

Tb ja grib t.s. ērgļa vai vanaga redzi, tad tas ir uz redzēšanas tuvumā rēķina - tb telefona lietošana vai grāmatu lasīšana, var rasties vajadzība pēc brillēm, jo es negribēju, jo likās neloģiski tik vaļā no tāluma brillēm, lai tiktu pie tuvuma brillēm.

Man piedāvāja, kas tobrīd skaitījās "all the rage" procedūra, ka katru aci sačinī savādāk - tb vienu salabo uz 0, bet otrai (laikam vadošajai) atstāj kkādu mazu mīnusu. Tālumā atgūsti standartredzi, bet ne ērgļa aci, bet nezaudē redzi tuvumā...


link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system