zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Jan. 5th, 2015|06:11 pm

rasbainieks
jūs varbūt interesē, kā es vadu šīs dienas?
a) uz podiņa ar lietussargu un b) pastāvīgā gatavībā raut ritu pie beinerta, paldies par apvaicāšanos.
par a) runājot, tas, ko es iepriekš saucu par augšējo stāvu karmu, ir izrādījies lidojoša muca vai kas cits, jo stabu ielā augšējā stāvā visā tajā krāšņajā diskotēkā ar blakusmājas nojaukšanu and hilarity ensues lūk griestu tecēšana bija tā viena lieta, kura neatgadījās nevienu pašu reizīti. tagad otrajā un nebūt ne augšējā stāvā šī karma mani tomēr ir pa saviem līkumiem un šortkatiem panākusi, un gandrīz diennakti augšējo kaimiņu virtuves izlietne, kā mēs tagad zinām, atvērās akurāt virs mūsu dzīvokļa baltā fajansa drauga pa ventilācijas lūku. kā iepazīties ar kaimiņiem un iepatikties cilvēkiem, jumava, 2002.
par b) runājot, viss ir labi, no raušanas pie beinerta vārgā un dehidrētā rita veikli izvairījās, katrreiz tieši izšķirošajā brīdī padzeroties un paēdot, aiz kam tika pa taisno pie "sava ģimenes ārsta" (piedod, lemur!), katetra ķepā, rūgtās bintes "no chew" (piedod, lemur! 2), par kuru gaidām, kad rita to patvaļīgi pārdēvēs par "i chew what i want you bloody bastards" (piedod, lemur! 3), kā arī spīdošas zobu higiēnas, kuņģa pilieniem un nervu ripām, es arī gribu tādu ģimenes ārstu, vai es lūdzu varu pierakstīties pie fjodorova uz vienu totālo apkopi?
vai es arī minēju, ka tam visam pa vidu ir c) pasaules gals pusei klientu, kā jau šādā dienā to varēja sagaidīt? esmu gatava beidzot ēst brokastis, lai arī darbdiena, kurā žonglēt ar kaķiem, spaiņiem, bļodām un darbiem, nebūt vēl nav galā, un vai gadījumā šīs brokastis nepieprasa pie sevis glāzi vīna?
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system