zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Nov. 6th, 2014|11:38 am

rasbainieks
nu ja, tās no homoseksuālisma reklāmas sargājošās ir vajadzīgas akurāt tāpēc, ka...
nēesnevaru pārstāstīt saviem vārdiem, es labāk iekopēšu visu, tur ir smuki pa punktiem, tu tikai apsēdies labi cieši:

NEBŪSIM VIENALDZĪGI VĒROTĀJI, VĀKSIM PARAKSTUS LAI NOSARGĀTU MŪSU BĒRNUS NO EIROPAS SAVIENĪBAS UZSPIESTĀS DEGRADĒJOŠĀS SEKSUĀLĀS IZGLĪTOŠANAS!!!

2015. gadā Rīgā tiks organizēta visas Eiropas geju un visādu citu seksa novirzienu pārstāvju festivāls. Lai šāds festivāls notiktu ir nepieciešama Latvijas valsts atļauja, pamatota ar likumu-likumprojektu, kurā informācija tiek pasniegta maskētā veidā, norādot, ka “mēs izglītosim Jūsu bērnus, lai viņi mācētu izsargāties un neinficētos ar seksuāli transmasīvajjām slimībām” , patiesībā, kas slēpjas šajās likuma izmaiņās ir sekojoši:

1 -Ar likumu būs noteikta seksuāla izglītošana jau bērnudārzniekiem. 4 gadīgiem bērniem mācīs masturbāciju, stāstīs cik patīkami ir aizskart dzimumorgānus, skolas vecumā popularizēs viendzimuma laulības, mācīs, ka būt par lezbieti, vai geju ir normāli, ka katrs var izvēlēties par ko vēlas būt. Bērniem jau sešu gadu vecumā būs jāsaprot viss par intīmajām attiecībām, tai skaitā viendzimuma, bet deviņu gadu vecumā jau jāzina viss par kontracepcijas līdzekļiem.

2-Tiks legalizētas viendzimuma laulības, kā sakārā vairs nebūs termins "Mamma" un "Tētis", bet vecāks Nr1 un vecāks Nr2.

3-Lezbietēm un gejiem atļaus adoptēt bērnus, (kā pierādījies geju starpā neretis ir arī pedofīli), lielākā daļa pilsētu bāriņtiesas sen vairs nav godprātīgas sava darba pildītājas, tās strādā roku rokā ar geju un lezbiešu aizstāvju organizācijām, bērnus izņems no ģimenēm par visniecīgāko iemeslu, arī par to, ja vecāki protestēs par jauno seksuālo izglītošanu, pat par to, ka pēc viņu uzskatiem bērnam nav piemērota gultiņa, un nepietiekams ledusskapja saturs. Bāriņtiesām jau tagad ar likumu ir piešķirtas lielas pilnvaras, bērnu izņemšanai no ģimenes, jūs pat nezināsiet uz kuru bērnu namu tiek nogādāts jūsu bērns, vai kādai geju vai lezbiešu ģimenei jau atdots..

*Tāpat arī vēl joprojām aktīva ir bērnu tirzniecība no bērnu namiem, vai uz pasūtījuma. Masu mediji 80% no šiem gadījumiem noklusē!!!

4-Jebkāda veida protestēšana pret bērna izvirtības izglītošanu būs noteikta kā likuma pārkāpums, par kuru sodīs vecākus pat ar cietumu, kā tas 23.08.2013. notika Vācijā- Tēvs nelaid meitu uz seksuālās audzināšanas stundu, par ko viņu uz 2. diennaktīm apcietināja.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system