tad tik tālu nu mēs būtu nodzīvojušies, ka pilnīgi normāla loģiskā ķēdīte pie impulsa "a davai uztaisām vakariņās lasi tandoori masalā" ir šāda:
a) vai mums ir tandoori masala? promskanav
b) varētu padomāt, ka es pati nevaru uztaisīt tandoori masalu
c) vai mājās ir visas sastāvdaļas? promskair
sastāvdaļu foto jūs jau esat redzējuši visur citur internetēs, bet cibā mēs varam uzmuķīt viktorīnu
jāpiezīmē gan, ka šī ir tikai apmēram puse sastāvdaļu – tās, kuras pašam jāmaļ
vēl kulinārajās ziņās ir pasaulē garšīgākā ķiršu zapte, jo vai tad novembris nav tas īstais brīdis, kad no saldētavas velk ārā maisus ar ķiršiem, kuriem vasarā nebija laika? ja ticam leģendām, tos ķiršus kiceks pats stādīja agrā jaunībā, un tagad mēs viņus ēdam zaptē pie svētdienas rīta pankūkām