achtung, latvijā lētāko konservējumu ražotāj, kurš mums nesen sācis piedāvāt premium sērijas konservējumus, dāvinu padomu!
pārdēvējot "
jalapeno wok mērci" par skābeno wok mērci, sanāks nošaut divus brangus zaķus:
a) aizmirstībā nogrims nesmukums ar halapenjo pipara nosaukumu*
b) nebūs jākaunas par overpromisēšanu tiem, kuri nelasa sīko druku "jalapeno (sic!) pipari 2%"
citādi tīri laba sīpolu, gurķu un mazdrusciņ arī kaperu mērce. čili-citronzāles pastu (kantam bulciņas!) jāliek klāt pašiem. galvenais - neuzķerties uz maldinošā nosaukuma. vai piekost klāt tos halapenjo.
* (es te ļoti dzīvi iztēlojos, kā klients zāģē kopīraiteri ar argumentiem tipa "ārzemnieki nesapratīs!", bet tas ir droši norakstāms uz manu mīksto sirdi un tās izsniegto uzticības kredītu anonīmajam kopīraiterim)