zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Nov. 30th, 2010|12:23 pm

rasbainieks
man ir īsta modernā cilvēka nelaime. man ir noklājies telefons - pie tā, ka skaņa te parādās, te pazūd, es biju jau pieradusi, bet pie nestrādājoša displeja pierast ir grūti. pat ja mājās glābj pc suite, kur var apskatīties īsziņas un kontaktus.
a nelaime visa iekš tā, ka tagad jāmeklē pēc jauna telefona. (jo displeju mainīt ir 2-3x dārgāk nekā mazcenas telefona pirmā iemaksa.) un tās ir tīrākās šausmas.
tagad ir vispirms konceptuāli jāorientējas, vai es gribu smārtfonu vai dumbfonu. dumbfonus mūsdienās vairs pārlieku foršus neražo (pārlieku foršs - tas ir kā mans vecais ēriksons bleķa korpusā ar pleijeri, kurš nupat ir savu mūžu godam nokalpojis), bet smārtfoni atkal nodrošina pastāvīgu seksu ar saviem androīdu updeitiem, latviešu klavierēm un ir visā visumā ziloņa ķepu izmēram paredzēti (un man nemaz nav nekādas smalkās dāmu ķepiņas, ja) un bieži vien neglīti. internetos biju noskatījusi ēriksonu x8, bet dzīvē viņš izrādījās utterly, utterly neglīts. apgrābstīju vienu mazu un seksīgu nokiju, bet nu tā tomēr ir nokija, tas viens mīnuss, viņai ir symbian, tas divi mīnusi, un viņai nav gps, kam jaunā telefonā ir jābūt, lai es varu kešot neatkešodamies. srsly, manuprāt jauns telepurķis bez gps ir kā mājām faksu nopirkt 2010. gadā. mazs un seksīgs un androīds ir htc wildfire, bet tam atkal esot briesmīgs grauds displejam (ko es visdrīzāk nejutīšu, jo ne jau no aifona uz tādu pārietu). starp citu, aifons būtu vienkāršs risinājums tīri konceptuālās izvēles ziņā, bet man tak viņu nevajag - ne es varu gaidīt, ne visus sūri grūti pelnītos šekeļus par viņu atdot. bet htc ir tāds mīnuss, ka ja es viņu gribēšu kaut kā sinhronizēt ar makbuku, nāksies pāris gadus gaidīt, līdz draudziņš uzrakstīs tam softu, jo tā ir reāli vienīgā iespēja pie tāda tikt. tipa ja esi spēris to vienu soli iegrauzto āboļu dārziņā, tad tev nebūs lietāt cita telepurķa, un to, starp citu, uzspiež nevis stīvs, bet tieši htc, sak "mūsu seksīgie telefoni ar seksīgajiem āboļiem nesadarbosies!". uz wildfire arī nestrādā jau uzrakstītā latviešu klaviere, bet visi pārējie htc ir 2x lielāki un maksā arī gandrīz tikpat cik aifons. un tad vēl operatora jautājums - tā kā šobrīd esmu samērā brīva meitene, tb man nav nevienam operatoram piesaistīts nomaksājams telefons, varētu tā kā portēties uz biti, bet viņiem telefonu modeļu izvēle ir 5x mazāka nekā lmt un pirmā iemaksa vidēji 8x lielāka, turklāt arī kopējā summa sanāk lielāka. un vēl tas, ka man vajag ātri, bet portēties nav tik ātri.

nu lūk, ko jūs man šajā sakarā varētu ieteikt?
upd: es tā kā sliecos visvairāk uz to mežoņuguni. ja jums ir kas iebilstams, speak up now or never.
upd2: paldies visiem, diskusija slēgta, sākas installfests nē bet syncfests :)
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system