zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

Re: oftopiks Mar. 26th, 2010|10:07 pm

rasbainieks
ā) paldies, rīt ballīte, velkomēti ciemā
bē) jā, es šitos pašus muhamoru tadžinus andelēju tirdziņos citreiz, kad galvenais muhamors dace pati netiek.
rīgā tadžinu izvēle nav nekāda plašā :) ir muhamortadžini 3 izmēros un vēl esmu redzējusi alan deko vienkrāsainus un tizlas formas, nezinu arī vai tie ir lētāki. vēl ir ikea tadžini, ko var pasūtīt vairākās vietās rīgā, bet arī tādi maksā jau ap 30 latiem + šipings.
protams, no otras puses ir tadžinu šūpulis ziemeļāfrika, kur tadžins maksā pusotru latu. var vest no turienes :) bet tur arī pie ēstuvēm ir tadžinu lausku kaudzes - ātri uztaisīja, ātri izlietoja, ātri izmeta. jo tas tomēr ir māls, un māls plīst.
tādā ziņā muhamortadžinu plusi ir tas, ka tie apakšējie šķīvji ir spāņu tapu šķīvji, paredzēti atklātai ugunij, by trial and error 2 gadu garumā atzīti par izturīgākajiem. turklāt dace virpo augšas tieši tādos 3 izmēros - ja šķīvis saplīst, var nopirkt to atsevišķi. man pašai ir vidējā izmēra muhamortadžins, vot neatceros, vai vienu gadu vai divus, zinu ka dāvināja man dzimšanas dienā tieši. neko, kalpo labi. cik kruta ir gatavot pārtiku pēc principa "uzliku uz pečkas / ierušināju ugunskurā un aizgāju peldēties" man tev laikam nav jāstāsta :)
ja tev nepatīk raksti, var pie daces pasūtīt arī vienkāršāku, bet ja tikai ietaupījuma dēļ, diezin vai tā sanāks baigi lētāk.
rēķini arī, cik cilvēkus tu barosi - mazais 2personu tadžins ir tāds suvenīrs vairāk, reāla gatavošana sākas ar 4personu, tāds ir man, 2 ēdienreizes sanāk 2 cilvēkiem, ja neaprij visu uzreiz :)
kā reiz rīt pusdienās starp rīta un vakara ballīti taisīšu tadžinu, ir vēl viens iemesls nākt ciemā :)
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system