ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, July 25th, 2006

    Time Event
    9:34a
    par meklējumiem
    Varbūt kāds šeit strādā kādā nebūt arhīvā, varbūt kādam ir pieejami kādi nebūt citi izziņas avoti, vai varbūt kāds zin un var precīzi norādīt kur meklēt.
    Lieta sekojoša, varētu pat teikt ka novadpētnieciska- vajag atrast informāciju par bijušo Jūrmalas Zaļumsaimniecības kombinātu. Kad dibināts, kādi direktori bijuši, cik tādus un tādus stādiņus tad un tad izaudzējuši, kurā gadā atklājuši jauno siltumnīcu kompleksu, kādas teritorijas apsaimniekojuši, kad traktorists vasjka nokāva belarusu etc.
    Jūrmalā neviena institūcija nemāk uz šiem jautājumiem atbildēt, pat nespēj norādīt kur meklēt.
    Ja kāds labs cilvēks spēs man sagādāt šo info, parādā nepalikšu.

    Paldies

    UPD: Tas JAU ir privatizēts. Un es esmu, hmmm, mantinieciņš. Vnk vajag infu par to, kā tas ir izskatījies 60os, 70os. Ko būvējuši, ko jaukuši nost. Izzini vēsturi - zināsi nākotni. Neatceros kur šo sakrālo frāzi izlasīju, bet kaut kas tajā ir.
    11:39a
    par sadzīvošanu
    Ja būsi labs un iecietīgs, tad agri vai vēlu Tev sāks kāpt un taisīt uz galvas. Tā nu tas ir, tur neko nepadarīsi.


    [info]shelly , bet ja kāds ir nostājies virs Tevis lai uzkakātu, ir ļoti ērti iedot labo āķi no apakšas, tieši pa olām, tā, lai nožļerkst.
    5:34p
    par grupām
    [info]anonymous , nu kāpēc?!? kāpēc, kāpēc cibulim, kurš nereti uzraksta kaut ko jēdzīgu, pēdējās divās dienās, tieši kad esmu piefrendojis ir jānododas gomīšu un žīdu propogandai. Sagrautas ilūzijas... :/

    Man patīk [info]quizer, viņš gan ir gomīts, toties anarhists. Un [info]ulvs un vēl dažs labs. Šos gan es neesmu piedraugojies, tāpēc nav nācies vilties.
    Tā viš i, kā piedraugo, tā kažoks uz otru pusi :/

    Jā, un vēl piefrendoju [info]ritvars , tur vismaz nostāja skaidra.

    << Previous Day 2006/07/25
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba