ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, March 9th, 2006

    Time Event
    2:52p
    Par Brīvības pieminekļa remontu
    Šāsdienas delfos sadaļā videostāsts var apskatīties fragmentus no filmas "Nacizm po-pribalķiski" raidījuma "Kas Notiek Latvijā?" ietvaros. Raidījumu pats vakar neredzēju, tāpēc ka biju aizņemts, bet tikko noskatītais video materiāls šķiet, šķiet nu tāds...

    Kāds? Da nekāds. Tendencioza demagoģija. Huiņa, kuru ir radījuši lētas publicitātes alkstoši politikāņi. Radījuši, lai palaiztu dirsu Kremlim, lai dabūtu vietu hedlainos, lai kaut kāds puišelis savā blogā par viņiem nopirstos. Un? Nu un? Jo skandāla ta nav, līdzīga satura projektus dažādos izpildījumos mēs redzam katru februāri un tas jau sāk garlaikot.
    Krievijas Federācija? Neesmu sastapis nevienu Krievijas krievu, vai baltkrievu un ukraini kuram tas pistu. Inteliģentā sabiedrības daļa tikai nogroza galvu, nopūšas un ar žēlumu noraugās šādos centienos.
    Okej, manipulējamie pļušņiku miljoni, kuri sastāda lielāko % no elektorāta šitādus materiālus norij bez sāls. Tas bēdīgi. Bet pļušņiks ir pļušņiks, tāds ir viņa liktenis - ēst sūdus.

    Un tagad monētas otra puse.Neinteliģentā.
    Pēc šādu materiālu noskatīšanās gribas iet gājienā, likt ziedus un uzsitot sirmgalvim uz pleca teikt - veci, es lepojos ar Tevi.
    "Latviešu puikas pie Gaujas šauj žīdus,
    Pie Gaujas šauj žīdus.
    Plinte tik viena,bet žīdi nāk un nāk,
    Bet žīdi nāk un nāk."
    Jo tas kas notiek 9.maijā manas mājas rajonā pie uzvaras pieminekļa man uzdzen zosādu. Cik viņu ir daudz un cik vienoti viņi ir. Un tad kad tā varza aurodama iet pa Uzvaras bulvāri, Tu drīzāk pieslēdz dzīvokli uz otru atslēgu nevis ietērpies cietumnieku drānās ielas vidū bļauj "Nē komunismam un okupācijai!". Bet varētu mēģināt, pie zināma domubiedru dzīvās masas daudzuma, kas garantētu kādu nebūt drošības sajūtu, arī es piekristu bloķēt sieru gājienu.

    P.S. [info]shelly komentāri nav obligāti, bet ja viedoklis ir labprāt uzklausīšu.
    4:10p
    par neizpildītajiem budžetiem
    Jau labu laiku tiek lauzti šķēpi par politiskās reklāmas aizliegumu 90 dienas pirms vēlēšanām.

    Domas dalās. No vārda brīvības ierobežojumiem līdz pat bailēm no lielo partiju finansiālā pārsvara.

    Manuprāt no šāda aizlieguma labuma nav nekāda. Pilnīgi. Vieni vienīgi mīnusi.

    #1 Tauta nezinās savus varoņus. Vai vismaz neuzzinās par pēdējiem varoņdarbiem, ko iepriekšējos trīs gadus varasvīri aiz iedzimtas kautrības no mums ir slēpuši. Tādā veidā mums būs apgrūtināta izvēle kam lai atdodam savu nožēlojamo balstiņu.
    #2 Partijām radīsies problēmas ar atskaitēm par ziedojumiem, jo reklāmas kampaņa ir ļoti labs veids kur norakstīt čupām naudas.
    #3 Iespēja nopelnīt ies garām desmitiem sabiedrisko attiecību speciālistu, maketētājiem, dizaineriem, copywraiteriem, projvadiem, plānotājiem, filmu cilvēkiem un daudziem citiem. Nespēju pat saskaitīt.
    #4 Mediju top menedžments ir sprukās, jo iesniedzot gada budžeta plānu medija valdei noteikti tika ņemta vērā artava no politiskajām reklāmām. Ies secen prēmijas, varbūt pat kāds zaudēs krēslu.
    #5 Mums nebūs iespēja gardi pazviegt par kārtējo "garadarbu".


    Manuprāt, vajadzētu noteikt konkrētas GRP kvotas, kuras katra partija kā reklāmdevējs var iegādāties ATL medijos. Internetā var noteikt ekspozīciju skaitu, kuru var savākt katras partijas, viena un tā paša formāta banneris vadošajos portālos. Nosaka "Vides reklāmas grozu" ko iegādājās visu partiju apvienība, iemaksājot tajā vienādu summu, pēc tam attiecīgi vienādi izdalot vides reklāmas virsmas. Iespējama sīka korupcija novietojuma jautājumos.
    Precīzi monitorēt personālijas raidījumos no Baļzam na Dušu līdz pat Dziesmu duelim, attiecīgi šo raidījumu savāktos GRP, kad ir piedalījies kāds politikānis kas māk virtuozi uzcept olu, atņemt no noteiktās kvotas. Viss, neviens vairs nevūs. Pat Godmanis saplēsīs savu biedra karti, lai neizšķērdētu partijai atvēlētos GRP.
    BTLā var močīt kamēr slikti metās. Nu ja vien kādam partijas braļukam ir sava kafetērija un viņam nav iebildumu pret anāliem voblerīšiem savā POSā.

    Protams, ka kāds jau pamanītos kaut ko, kaut kur iebāzt. Bet pēc vēlēšanām redzot visus post campaign monitoringa datus varētu piemērot attiecīgus sodus - 10 LVL par katru reitkārdā pārtērēto latu un GRP/sec.
    Tad visi ļoti uzmanīgi taptu un neviens pat neuzdrošinātos iebāzt lieku sludinājumu Latvijas Santīmā.

    Tātad.
    #1 Mēs tomēr uzzinātu par saviem varoņiem.
    #2 Naudīgākie nekļūtu par lielākiem varoņiem nekā mazāk turīgie.(Iegādātais reklāmas apjoms I mean)
    #3 Mediji savu partiju naudu dabūtu, varbūt ne tik daudz cik gribētos, bet tomēr. Tā jau tur dažs labs ot žira besitsja.
    #4 Būtu darbs. Ne tikai augšminētajiem un tiem kurus nepieminēju, bet arī datu cilvēkiem uz kuriem gultos smagā operatīvā monitoringa nasta.

    Un viss. Nē bļe, rīko sēdes, sēž , dirš. A to dirsēju stundu likmes ta tiek atmaksātas no manas, reklāmista nodokļu naudiņas. Un ja manā paspārnē būtu kāda partijas reklāma, tad rezultātā sanāktu tā - par manu naudu dirš, kā man to samazināt vēlvairāk. Vot tādi vot pīrāgi.

    << Previous Day 2006/03/09
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba