|
Oktobris 19., 2011
00:10 šodien Alfas Rimi man piesējās viena tante, nē, ne jau kaut kāda izplatītāja, bet pircējs vulgaris. Sāka visādas ēdienu receptes stāstīt. Laikam pārāk samulsusi stāvēju pie kāļiem. Tik daudz runāja, ka nekādi nespēju pārtraukt, lai ātrāk tiktu prom. Tik un tā neko neatceros, izņemot to, ka vajagot sagriezt un novārīt kāļus, kartupeļus un burkānus, bet uz pannas olīveļļā sacept puravus, un pēc tam šos apceptos puravus liek virsū novārītajiem dārzeņiem. ā, un vēl puķkāpostus jānovāra, tad jāizpeldina olā un jāapcep, klāt piecep arī šampinjonus, un pēc tam ēd. vēl kaut ko par citiem dārzeņiem, rīsiem un tējām stāstīja. nopirku 2 kāļus, laikam apēdīšu tāpat zaļus.
|
Comments:
es būšu tante vulgaris iekš cibas un teikšu Tev tādu recepti, ka kāļus plikus svaigus ēst var, piemēram, sarīvētus ar krējumu vai tml., smird jau nu nelāgi (tamdēļ vēlams neturēt ledusskapī vai arī turēt hermētiski slēdzamā traukā), taču ir garšīgi un it kā arī veselīgi skaitās :D
kālis taču nesmird! Rutks smird. Bet var jau būt, ka man cita smakas izpratne... :)
man ar liekas, ka nesmird. par padomu - paldies:) |
|
|
Sviesta Ciba |