Viena lapa -

About  

Previous Entry Oct. 17th, 2017 @ 09:36 pm Next Entry
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]zhora
Date: October 18th, 2017 - 12:00 am
(Link)
Gan jau baigi labie stāstiņi. Galvenais, lai liekas mierā, kad viņam saka. Jo daži sagrābj aiz rokas un velk klāt, saki vai nesaki, pilnīgi no visa spēka jārauj tā roka ārā, vienalga nelaiž. Nē, nu beigās jau palaiž un viss štokos. Bet nu viens bija atbraucis pie mums kompānijai līdz, un tāds apdzēries, kā sāka muldēt visādus rupjus piedāvājumus man un A. Es viņam saku, aizveries, vienreiz, otreiz, bet jo vairāk saki, jo vairāk dirš, vienkārši dabūjām braukt visi ar taksi uz Rīgu, citādi nebija nomierināms un dabonams prom. To es tā, šodienas vispārējo ciešanu atmosfēras iezpaidā laikam.
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: October 18th, 2017 - 12:05 am
(Link)
hm, tādu skatu vēl redzēju, ieeju kāpās pačurāt, vienkārši stāvu un čurāju rokas gar sāniem, skatos iet pāris, es tāds ai aizeju uz smiltīm, tad eju paskatīties, kur viņi tur palika, tur jau kaut kādi džeki kursē, es tāds eju lēnām, pazuda, eju atpakaļ bet tur viens džeks ar tādu cepuri, kādas ulvim patīk, izvilcis no somas milzīgu daiktu un bāž sev dibenā, valdis pēc tam teica, ka viņš to demonstratīvi esot darījis.
[User Picture Icon]
From:[info]zhora
Date: October 18th, 2017 - 12:10 am
(Link)
Tev arī veicās. Man gan tikai kaut kādas omes vai tādi čibriki melni un maziņi un netīri tā kā no elles izlīduši, riebjas skatīties. Bet tas tā ir, ka vieniem cilvēkiem vienā laidā veicas uz visādiem notikumiem un interesantiem cilvēkiem, bet citiem neveicas vispār, nekas nenotiek.
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: October 18th, 2017 - 12:16 am
(Link)
jā, jā, bet citi uzraksta grāmatas. visam savs laiks.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba