Viena lapa - Kas šorīt līdz šim ir noticis.

About Kas šorīt līdz šim ir noticis.

Previous Entry Kas šorīt līdz šim ir noticis.Jan. 7th, 2012 @ 10:11 am Next Entry
Es phamodhos kā cinis pa beretēm. Chiļš megs bija kā Dundegas puduris. Es bherzeju acis un tramigi raugos logā. Piechelies pakrakāt atehjā. Apghrebju aportsibikšes sukaji ledu sukaji ledu. Es vāhyriju putru, es uss gjaljda noliku citromjonijus ar beretēm, mjes sļaukjam grjabus gļuļa vindikāts kā pacelties prēriju nokurinār. Z pģerbyi zilas štabas gļaņonkas byrtiskoi saslave. Esi edi pjyoitry ar kabakinzy es rukā dzīvjoi sukai slāvyi godam pertyrbēi ganibāes. Iešhu uz pastjakš pec zob berst elektroproletarhhh uns hans sans bans velo kurkylis šnaps styls bekc munders.
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]polkovnik
Date: January 7th, 2012 - 12:19 pm
(Link)
es šitā rakstīju zem cikladola :)))
[User Picture Icon]
From:[info]polkovnik
Date: January 7th, 2012 - 12:20 pm
(Link)
tas ir, līdzīgi rakstīju
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: January 7th, 2012 - 12:49 pm
(Link)
Esmu zem vieglas apaukstēšanās. Piemēram, teikt - es eju pa ceļu. Tas ir tik ierasti, sajūtu vajag izsist ar spēku kā brakanjeram, cik var. Teikt - Es exju pro cļehju. Tur ir daudz vairāk sajūtu. Es pieļauju, ka kādam tajā teikumā būtu jātiek galā ar sliktām sajūtām, bet tiklīdz tas ir izdarīts, cehļš ir pilns pārsteigumu un konfekšu. Forši tomēr, ka ir hipotētiskais lasītājs par kuru var runāt un kuru var izguldīt, sazāļot ar nātrēm un transā turēt iespundētu čīzs kotsedzhsā kār Alpus kalnhā augstzu uzbrsaukt Burvsu kalniklā mēs redzam sevi sazāļhodry mēs izejam ganībās atejā, mums sekoja tik ilgi cauri, paklausīgi nāca, tagad izritināsim bucherrsa paklājiņsu ar instrummzz vēl nebaidzās tad sniegsim mīlestību, ar to nekzz nebeidzas, mēns pulēts mēs izvilktonsis burelis mēs prasām valdniekam atcelt robežhas, jo kultūra mūs nonāvē - šobrīd viņa mani nonāvē uzspiežot notāciju, ka es ķēmojos, viņa saka, tev taču nav mani jāpārkāpj, tu visu vari atrast manī.
[User Picture Icon]
From:[info]polkovnik
Date: January 7th, 2012 - 12:56 pm
(Link)
viela savelk žokli
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: January 7th, 2012 - 01:26 pm
(Link)
Man savelk krūšukurwi trenniņa izņemšana. Es veicu vingrinājumus, kas paplašina kurvi un tagad neveicu un viņš šrinko atpakaļ kā implodējošs visums, kā pīles, kas nav zosis, bet lidot gribas gagaga.
[User Picture Icon]
From:[info]polkovnik
Date: January 7th, 2012 - 01:37 pm
(Link)
tas ir tas sūdīgākais kačalkā, kad sakačā visuko maksimāli un tad kad pārtrauc tad sāk kaut kā beztēmā bardakā viss atslābt un nevar saprast, kur kas velk, kas sāp. tāpēc laikam jau labāk tur kaut kādu labu treneri un visu pamazām. citādi var gadīties, ka parādās savilkts kakls uz gadiem un nezini kā viņu vispār atslābināt, tāda huiņa ka maz neliekas
[User Picture Icon]
From:[info]punkts
Date: January 7th, 2012 - 02:01 pm
(Link)
Nu, es tevi varētu patrennēt.
[User Picture Icon]
From:[info]polkovnik
Date: January 7th, 2012 - 02:33 pm
(Link)
aha. skaipā. ķekava londona junaited.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba