Viena lapa -

About  

Previous Entry Jan. 12th, 2010 @ 01:10 pm Next Entry
move меня в счет 16.12.2010
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]mazeltov
Date: January 13th, 2010 - 09:46 pm
(Link)
Negribas kustināt ierastās tēmas ar garantētu izdošanos. Bet tiklīdz esi patiess, kļūsti mazāk piebilstams.
[User Picture Icon]
From:[info]mazeltov
Date: January 13th, 2010 - 11:42 pm
(Link)
Noskatījos 4 months, 3 weeks, 2 days par kādu nelegālo abortu. Droši vien, ka pret tik vēlu vakaru vajadzēja skatīties kaut ko citu. Bet diez vai tas būtu kaut kas daudz gaišāks un priecīgāks.
Nākamā sarakstā ir The hurt locker par karu. Tā kā es pabeidzu lasīt to Āķi 22, tad gribas tematiski turpināt. Turklāt, visas triumfa arkas un obeliski un ardievas ieročiem un mātes naktis ir atstājušas savu zīmi uz literārajām garšas kārpiņām.
[User Picture Icon]
From:[info]mazeltov
Date: January 14th, 2010 - 01:16 pm
(Link)
Man atkal gribas nopirkt biļeti uz Telavivu, uz savu dzimšanas dienu. Bet šķiet, ka tas nenāktu par labu karmai.
[User Picture Icon]
From:[info]mazeltov
Date: January 15th, 2010 - 09:54 am
(Link)
Bļe, tas 49. autobuss mani iedzīs kapā caur mazo neirožu klīniku. Mēģināšu koncentrēties uz to, ka šodien no trimdas pārrodas mīļotais (jēē, sekss un mīļošanās un trako suņu joki!) un darbdiena beigsies jau divos, jo mēs tesīsim uz kalnu atsaldēt sejas un atsist pakaļas. Snowboarding forewer!
Vakar tomēr pārkāpu pašuzlikto veto iepirkšanās priekam, bet ieprikšanās bija ļoti veiksmīga, tāpēc, tas nekas. Vēl es atradu baigi labos zābakus, tādus reāli siltus, baltus, bet vai tādā vecumā var vilkt zābakus ar miroņgalvu priekšā un zirnekļtīklu pakaļā un ar kaut kādiem metāla pīrsingiem ar'. Vienīgais sarūgtinošais faktors ir cena. Saņemšu algu un, ja tad vēl būs mans izmērs, tad nopirkšu. Man taču sevi kaut kā jāiepriecina. Un mantojums arī vēl ne priekš viena nav jāgādā, tā kā - šķēršļu sevis iepriecināšanai nav.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba