ne gluži tā.:))
nenoliedzami ir vienīgi tas, ka ja tu proti tās garšvielas pielietot virtuvē, tad arī dzīvē partīsi pielietot dažādus derīgākus vai nederīgākus asumiņus vajadzīgos brīžos.:)
garšvielas jau ēdieniem lieto ne tikai asuma piešķiršanai - tās lieto galvenokārt garšas īpatnību uzlabošanai/daudzkrāsošanai.:) ja iziet no šī, tad - jā, prasme pielietot garšvielas virtuvē dod/palielina prasmi izkrāsot savu dzīvi interesantāku/garšīgāku.:)
Nu ja, - to es arī gribēju piebilst. Vairums garšvielu taču nemaz nav asas, tās pasvītro vienu - vēlamo - niansi un nomāc citu - nevēlamo. Man reiz kāds teica, un es viņam piekrītu, ka nevietā lietoti pipari un ķiploki ir sliktu pavāru pazīme, kuri cenšas paslēpt savas kļūdas.:)
nu ja.:) tā viš i.:)
par pārmērīgu piparu un ķiploku daudzumu ar - tā viš ir.:)