Jan. 26th, 2009 @ 03:31 pm (no subject)
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]tante
Date: January 26th, 2009 - 04:15 pm
(Permanent Link)
ne gluži tā.:))
nenoliedzami ir vienīgi tas, ka ja tu proti tās garšvielas pielietot virtuvē, tad arī dzīvē partīsi pielietot dažādus derīgākus vai nederīgākus asumiņus vajadzīgos brīžos.:)

garšvielas jau ēdieniem lieto ne tikai asuma piešķiršanai - tās lieto galvenokārt garšas īpatnību uzlabošanai/daudzkrāsošanai.:) ja iziet no šī, tad - jā, prasme pielietot garšvielas virtuvē dod/palielina prasmi izkrāsot savu dzīvi interesantāku/garšīgāku.:)
[User Picture Icon]
From:[info]krii
Date: January 26th, 2009 - 04:23 pm
(Permanent Link)
Nu ja, - to es arī gribēju piebilst. Vairums garšvielu taču nemaz nav asas, tās pasvītro vienu - vēlamo - niansi un nomāc citu - nevēlamo. Man reiz kāds teica, un es viņam piekrītu, ka nevietā lietoti pipari un ķiploki ir sliktu pavāru pazīme, kuri cenšas paslēpt savas kļūdas.:)
[User Picture Icon]
From:[info]tante
Date: January 26th, 2009 - 04:24 pm
(Permanent Link)
nu ja.:) tā viš i.:)
par pārmērīgu piparu un ķiploku daudzumu ar - tā viš ir.:)