Aug. 1st, 2008 @ 12:42 pm (no subject)
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]puce
Date: August 1st, 2008 - 01:05 pm
(Permanent Link)
miežu biezputra allaž bijusi starp maniem feivorītajiem ēdieniem. un prosa arī ir ēdama, ja pareizi savāra. Un griķi vispār rullē.
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: August 1st, 2008 - 01:22 pm
(Permanent Link)
nu pastāsti kā savāra pareizi prosu? kkas man tajā patīk , bet pa īstam gardi savārīt nesanāk:(

ar tofu sieru ar divējādas sajūtas
[User Picture Icon]
From:[info]beta
Date: August 1st, 2008 - 01:55 pm
(Permanent Link)
kaa pareizi savaariit to putru - man arii ir taads jautaajums:)
[User Picture Icon]
From:[info]lavendera
Date: August 1st, 2008 - 02:51 pm
(Permanent Link)
"pareizi savāra" - tas nozīmē, pirmo ūdeni nolej, lai nav rūgta?
[User Picture Icon]
From:[info]puce
Date: August 1st, 2008 - 03:26 pm
(Permanent Link)
Pirmos 3 nolej. Un patiesībā arī to ceturto gandrīz visu.