Augusta DebesisKeep It Simple |
| ||||||||||||||
Es, pirms lieku virsū sieru utt, gatavās pamatnes apsmērēju ar olīveļļu. Uzreiz pavisam cita garša.
es mēģināju smērēt ij eļļu, ij labi daudz tomātu mērces virsū - pat bērni teica, ka no mīklas ceptā ir labāka...
da nav man neiviens jāpārliecina, ka no svaigas mīklas cepta pica ir gardāka par no pāris dienas vecas uzsildītas baltmaizes ripas pagatavotu aizvietotāju:)
katram pašam uz sava grābekļa jāuzkāpj. Vai arī nekad nevajag mēģināt pagaršot normālu picu:)
Es esmu gatavojusi pati picas, pamatnes ieskaitot.
& joprojām palikšu pie tā, ka, ja nav plānota liela "jebļa",vienkārši ar vīru vakarā esam izdomājuši, ka picu jāuztaisa, ļoti labi noder tās pašas pamatnes. Ar attiecīgo olīveļļas daudzumu & dažiem trikiem ar krāsns t°.
ja es neplānoju lielu noņemšanos, es vienkārši nopērku jau gatavu uzsildāmo picu vai saldēto:) pārrīvē lieku sieru pāri un tas pats vien sanāk:)
Nu nē.
ja būtu pazīstamas, uzaicinātu kādu reizi uz picu vakaru, gan tu domas mainītu :P
bet vispār, ja man būtu brīva diena, tad es arī picu pati neceptu, bet brauktu kaut kur apēst to. Jo uz mūsu pilsēteli picu no Rīgas sūtīt diemžēl ir pārāk dārgi :(
& neviens man neiestāstīs, ka kāds no picu piegādātājiem atved labāku picu kā to, ko var mājās pagatavot, kaut vai uz "gatavajām pamatnēm"
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||