da nav man neiviens jāpārliecina, ka no svaigas mīklas cepta pica ir gardāka par no pāris dienas vecas uzsildītas baltmaizes ripas pagatavotu aizvietotāju:)
katram pašam uz sava grābekļa jāuzkāpj.
Vai arī nekad nevajag mēģināt pagaršot normālu picu:)
Es esmu gatavojusi pati picas, pamatnes ieskaitot.
& joprojām palikšu pie tā, ka, ja nav plānota liela "jebļa",vienkārši ar vīru vakarā esam izdomājuši, ka picu jāuztaisa, ļoti labi noder tās pašas pamatnes. Ar attiecīgo olīveļļas daudzumu & dažiem trikiem ar krāsns t°.
ja es neplānoju lielu noņemšanos, es vienkārši nopērku jau gatavu uzsildāmo picu vai saldēto:) pārrīvē lieku sieru pāri un tas pats vien sanāk:)
Nu nē.
ja būtu pazīstamas, uzaicinātu kādu reizi uz picu vakaru, gan tu domas mainītu :P