Sep. 22nd, 2006 @ 03:47 pm (no subject)
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]gucis
Date: September 22nd, 2006 - 04:01 pm
(Permanent Link)
desu nē, šķiņķi.
Un dzīvu tomātu ar garšvielām.
Un tad vēl kādu ietaupītu garšvielu maisījumu (aličas ar dillēm vai tml) vai kādu sojas mērči iepilinu.
Betgalvenais ir sarīvētajā sierā iejaukt olu, jo tad iznāk tāda pufīga siera/olas cepure.
Pamatā var arī sēnes likt.
Uz tomāta arī mazliet majonēze ir garšīgi, jo cepta tā piedod tīkamu garšu.
Virsū vari dekorēt Olīvi vai tml.
[User Picture Icon]
From:[info]puce
Date: September 22nd, 2006 - 04:08 pm
(Permanent Link)
paldies!
tur gan viena tomētus neēd vispār, bet viņai mēs varam speciāli cept bez tomātiem :-)
[User Picture Icon]
From:[info]udensroze
Date: September 22nd, 2006 - 04:13 pm
(Permanent Link)
es parasti sariveju.samalju tomatu baziliku skinki sieru olu parkaisu ar papriku.. un visi ed:)
[User Picture Icon]
From:[info]gucis
Date: September 22nd, 2006 - 04:33 pm
(Permanent Link)
Tieši tā, pusi cep tā, pusi savādāk vai kā es pa desmitmaizītēm nokatra veida un miers. Olas labums ir arī tas, ka nekasnetek pāri malām - ola satur.