Sep. 22nd, 2006 @ 03:47 pm (no subject)
About this Entry
(no subject)
[info]gucis replied to
on September 22nd, 2006 at 04:01 pm
desu nē, šķiņķi.
Un dzīvu tomātu ar garšvielām.
Un tad vēl kādu ietaupītu garšvielu maisījumu (aličas ar dillēm vai tml) vai kādu sojas mērči iepilinu.
Betgalvenais ir sarīvētajā sierā iejaukt olu, jo tad iznāk tāda pufīga siera/olas cepure.
Pamatā var arī sēnes likt.
Uz tomāta arī mazliet majonēze ir garšīgi, jo cepta tā piedod tīkamu garšu.
Virsū vari dekorēt Olīvi vai tml.
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.