17 Marts 2012 @ 23:10
hey, remember that time i fainted?  
visu dienu ēdu ābolus (jā, jā, vēl miljons citas liet,as bet visvairāk ābolus), aizgāju nomazgāt tagad 2 stundas atpakaļ ābolu, ejot uz istabu tā sareiba galva, ka es pat nošūpojos, paliku nedaudz tādā dīvainā šokā un esot istabā apstājos un apšokējos par to, kā es tiktikko nenoģību.

vēl es šodien biju tajā international education lietā - nū.. man tur tikai 2 vai 3 skolas patika, kas mani nedaudz apbēdina (un protams, ka iedevu savu epastu miljons citām skolām vēl, jo negribēju, lai kāds apvainojas)
tad vēl es aši izstaigāju to rtu zinātnes lietu - tā jau forši un smuki, bet mani vairāk rtu nekā viss tas kas tur notika ieinteresēja.
un vēl es noskatījos pēdējās šobrīd esošās hausa sērijas (amerikā tagad +/- visam brīvlaiks) - nesaprotu jūs cilvēki, kas teica, ka šī sezona sūkās - ir super.
 
 
Garastāvoklis:: diezgan priecīgs
Mūzika: jack white - love is blindness (u2 cover)
 
 
( Post a new comment )
(Anonīms) on 18. Marts 2012 - 08:39
hausā vienīgais, kas vēl izvelk, ir Hjū Lorijs. viņu es varētu skatīties lasām telefonu grāmatu. bet nu ir nodreijāta tā seriāla pamatdoma, un šī sezona ir pēdējā.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Liena[info]psychokiss on 20. Marts 2012 - 00:16
ļoti labi zinu, ka sezona pēdējā un es noteikti neteikt, ka citi aktieri tur nav labi. tās abas šīs sezonas jaunās dakterītes.. i just love them.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)